caixa popular

Segueix la Cremà 2018 de Falles en directe

Viu en directe la recta final de les Falles amb la particular Cremà 2018

Segueix la Cremà 2018 de Falles en directe
19/03/2018 -


El foc i les flames posen el punt final al treball de tot un any dels artistes fallers. La Cremà és l’últim gran acte esperat de les Falles de 2018. Viurem amb tots els nostres espectadors un dels moments més emotius de la setmana gran de Falles.

En primer lloc a les 22 hores, arribarà el moment de la Cremà de totes les falles infantils. La Falla Infantil de Primer Premi de Secció Especial tindrà reservada el seu particular Cremà a les 22.30 hores de la nit. Finalment, connectarem amb l’Ajuntament de València per a viure la Cremà de la Falla Infantil Municipal a les 23 hores amb la seua Fallera Major Infantil, Daniela Gómez i la seua Cort d’Honor.

A les 24 hores arriba el torn de tots els monuments grans. El foc i les flames acompanyats d’un gran castell marcaran el final de les Falles de 2018. La Falla guanyadora del Primer Premi de Secció Especial es reserva la seua Cremà per a les 00:30 hores. Finalment, tornarem a l’Ajuntament on la Fallera Major de València, Rocío Gil, acompanyada de la seua Cort d’Honor, marcaran la Cremà de la Falla d’Okuda a la 01:00 hores.

Etiquetes


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − quatre =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris