25n
25N
25N

Els municipis governats pel PSPV-PSOE en la Comunitat Valenciana incrementen la seua representació en la FEMP

Els municipis governats pel PSPV-PSOE en la Comunitat Valenciana incrementen la seua representació en la FEMP
20/02/2020 -

Les localitats governades pel PSPV-PSOE en la Comunitat Valenciana han passat de 35 representants en la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en la passada legislatura, a 54 per a aquesta etapa, tal com es desprén dels nomenaments fets públics aquesta setmana en la Junta de Govern de la FEMP. Per al secretari de Relacions Institucionals i Acció Territorial del PSPV-PSOE, Carlos Fernández Bielsa, aquesta dada implica “un augment molt notable en la representació dels socialistes valencians en l’organisme municipalista” i, per tant, “també suposa incrementar la capacitat del socialisme valencià en la presa de decisions per a poder dur a terme mesures de progrés que permeten avançar als municipis en matèries tan importants com benestar social, ocupació i polítiques d’igualtat”.

En eixe sentit, Bielsa ha assenyalat que “aquest èxit de representació respon als resultats electorals de les passades eleccions municipals, on els socialistes valencians van obtindre un dels seus millors resultats històrics, aconseguint victòries electorals en el 70% dels municipis”. Així, el dirigent socialista ha explicat que la nova configuració dels organismes de la FEMP “és una distribució representativa de les tres províncies: Alacant, Castelló i València”.

A més, els socialistes tindran representació en totes les comissions de la FEMP, que sumen 27 òrgans, i les xarxes municipals. Així mateix, els socialistes valencians dupliquen representació en el consell territorial de la FEMP i mantenen el representant en la Junta de Govern.

Per a Bielsa “és de summa importància aquest nivell de representativitat dels socialistes valencians en la FEMP, perquè junts continuarem liderant les iniciatives que la nostra societat necessita per a avançar” i ha destacat que les primeres mesures i més urgents “s’han de prendre des dels nostres pobles i ciutats, fixant la prioritat en les mesures de proximitat, en les polítiques per a les persones, en la igualtat i en la justícia social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud