25n
25N
25N

L'Escola Municipal de Teatre d'Aldaia (EMTA) continua creixent malgrat la Covid-19

L'Escola Municipal de Teatre d'Aldaia (EMTA) continua creixent malgrat la Covid-19
16/09/2020 -

L’EMTA reprén les seues classes en el Teatre del Mercat el pròxim 1 d’octubre. Després d’un final de curs en el qual van haver d’adaptar-se a la formació en línia l’alumnat té moltes ganes de tornar a treballar de manera presencial. Alberto Jiménez de Déu, professor i coordinador de l’Escola, comenta que enguany “malgrat les dificultats i el trastorn que suposa travessar una pandèmia”, tant el professorat com l’alumnat afronten aquesta nova marxa “amb més il·lusió que mai i amb moltes ganes de continuar aprenent, gaudint del teatre i del gran ambient que es respira en aquest gran grup humà”.

Matrícula oberta

El període de matrícula ja està obert, per la qual cosa les persones interessades poden reservar plaça a través de les xarxes socials de l’EMTA o del whatsapp en el número 627 12 14 35, i a l’inici de les classes es formalitzarà la seua matricula. D’aquesta manera es pretén evitar possibles aglomeracions durant el procés d’inscripció. Segons expliquen des de l’Escola, malgrat que la situació provocada pel coronavirus “l’escola continua creixent”. No en va, de cara a la nova temporada ja s’ha produït un augment en el nombre d’inscripcions respecte a períodes anteriors, i el nombre d’altes “està sent notablement superior al de les baixes”.

Pel que respecta al nou curs, es manté l’oferta de cinc grups: L’Escoleta (6-8 anys), La Canalla (8-10 anys), La Colla (11-14 anys), Grup de formació 1 (a partir de 14 anys) i Grup de formació 2 (a partir de 14 años).

Mesures de seguretat

Perquè l’alumnat torne amb la màxima seguretat possible s’han adoptat diverses mesures de protecció per part de la coordinació de l’Escola en coordinació amb la regidoria de Cultura. D’una banda, s’han reestructurat els horaris perquè entre grup i grup hi haja temps per a la ventilació de l’espai i la neteja de les zones i del material utilitzat. Així mateix, la distància de seguretat i l’ús de les mascaretes i del gel hidroalcohòlic serà la nota dominant durant totes les sessions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + deu =