25n
25N
25N

El 'terraceo' a l'estiu creix un 25% en la Comunitat Valenciana respecte a 2018, segons El Tenedor

El 'terraceo' a l'estiu creix un 25% en la Comunitat Valenciana respecte a 2018, segons El Tenedor
20/08/2019 -

Eixir de terrasses a l’estiu s’ha disparat un 25 per cent en la Comunitat Valenciana en els mesos de juny i juliol respecte a les dades registrades en 2018, amb una despesa mitjana de 26 euros, segons l’estudi realitzat per el Tenedor, l’aplicació de reserves en línia de restaurants a Europa.

A la regió valenciana, l’increment respecte al passat estiu és del 25%, mentre que, en comparació amb la resta de l’any, el ‘terraceo’ ha crescut un 10%.

Respecte al que degusten els espanyols a les terrasses de la Comunitat Valenciana, les preferències són el menjar mediterrani, seguida per l’arrosseria, l’espanyola, la italiana i la internacional.

En el conjunt nacional, eixir de terrasses a l’estiu ha augmentat un 30% en els mesos de juny i juliol respecte a 2018. En concret, els espanyols van gastar en aquests mesos una mitjana de 28 euros, arribant als 32,50 euros a les terrasses de les Illes Balears, mentre que per davall de la mitjana, amb 26 euros, es van situar a Andalusia i en la Comunitat Valenciana.

L’arribada del bon temps i de l’estiu fa que els espanyols vulguen gaudir més a l’aire lliure i es decanten per gaudir aquests moments en l’exterior dels locals. Així, la tendència de creixement de les reserves en els restaurants amb terrassa s’accentua, especialment, a Andalusia, Comunitat Valenciana i Illes Balears.

D’aquesta forma, a Andalusia les reserves van créixer un 54% aquest estiu en comparació amb 2018 i la major pujada es va registrar a les Illes Balears, amb un increment del 67% respecte a la resta de l’any i un 88% en comparar-lo amb juny i juliol de 2018.

Respecte al que degusten els espanyols a les terrasses, les preferències són el menjar mediterrani, seguida per l’espanyola, la italiana, de mercat i la japonesa, que protagonitza la gran pujada i desbanca a un clàssic com els arrossos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =