25n
25N
25N

L’activitat econòmica en Catarroja continua el seu creixement amb la tramitació d'un 2,63% més d'expedients urbanístics

L’aposta per uns barris més transitables i la millora dels equipaments urbans han protagonitzat els últims 4 anys de pujada en la tramitació d’expedients urbanístics

L’activitat econòmica en Catarroja continua el seu creixement amb la tramitació d'un 2,63% més d'expedients urbanístics
12/02/2020 -

L’any 2019, que acaba de finalitzar, ha encadenat un nou exercici de creixement econòmic a Catarroja. Així doncs, enguany ha tingut un increment del 2,63% respecte al 2018 en l’atorgament de llicències municipals, entre les quals es troben les autoritzacions per a obres i les de les diferents activitats econòmiques.

L’aposta per uns barris més transitables i la millora dels equipaments urbans han protagonitzat els últims quatre anys de pujada en la tramitació d’expedients urbanístics. Aquesta recuperació de l’activitat comercial i industrial i en la rehabilitació dels barris s’ha confirmat aquest 2019 amb la tramitació de 1.054 expedients. Xifres que se situen en guarismes superiors abans de la crisi econòmica.

En concret, estaríem parlant que s’han tramitat 231 expedients d’activitats, principalment informes de compatibilitat i comunicacions d’activitat innòcues. Pel que fa a les obres s’han concedit 386 llicències: 327 d’obres menors i declaracions responsables i 59 per a obres majors, principalment per a rehabilitacions d’habitatges.

“Aquest creixement demostra com la inversió pública en els barris té efectes immediats en la regeneració urbana i en la iniciativa privada” afirma el regidor d’urbanisme Martí Raga. “Uns barris amb més serveis, més habitables i accessibles els fa més atractius per a viure, així com més interessants per als xicotets empresaris. Les obres de reurbanització, les mesures de restricció i pacificació del trànsit rodat i l’aposta per uns carrers més verds conviden al veïnat a tornar als barris i a invertir en habitatge”, conclou Raga.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + vint =