25n
25N
25N

Corts per reparacions en la carretera CV-460 d'Utiel als Queixals i en la CV-345 en el tram de la Travessia d'Alpont

Corts per reparacions en la carretera CV-460 d'Utiel als Queixals i en la CV-345 en el tram de la Travessia d'Alpont
20/03/2017 -

La carretera CV-460 d’Utiel a Las Muelas, en el tram CV-455 a N-322, romandrà tallada fins al pròxim 27 de març. El motiu del seu tancament al trànsit són els treballs d’adaptació de les marques vials de la carretera, la millora de les característiques superficials del traçat i la pavimentació de la zona per a dotar a la capa de rodadura d’un coeficient de rodolament transversal (CRT) adequat, que és l’indicador d’adherència del pneumàtic a l’asfalt.

L’inici d’aquestes obres té com a principal objectiu augmentar la comoditat en la circulació dels vehicles agrícoles, que són els principals usuaris de la via.

A més, el dimarts 21 de març es tallarà també per obres la carretera CV-345 que uneix Casinos i Titaguas per Villar del Arzobispo, en el tram de la Travessia d’Alpuente. L’accés principal a aquest municipi de los Serranos romandrà tancat al trànsit fins al pròxim 7 d’abril.

Els treballs que es van a dur a terme consistiran en la pavimentació de la travessia des del punt quilomètric 45.200 fins al 48.400 per a dotar-la de millors característiques estructurals i superficials. D’aquesta manera, es pretenen reparar els flondalls existents i pavimentar l’ample total, així com rebaixar la via sobre el punt 46.900 en un tram de 50 metres per a millorar el drenatge de la zona. Així mateix, s’aplicarà la senyalització horitzontal corresponent, pintant zones d’aparcaments entre els punts quilomètrics 46.800 i 47.100.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − huit =