25n
25N
25N

La Volta a Peu de València generarà talls de trànsit a la ciutat

La Volta a Peu se celebrarà aquest diumenge de 10.00 a 12.00 hores

La Volta a Peu de València generarà talls de trànsit a la ciutat
17/05/2019 -

València es prepara per a acollir la 37 edició de la Volta a Peu. Un acte que ja és tot un clàssic a la ciutat, i en el qual participen centenars de valencians i valencianes. Aquest diumenge, 19 de maig, des de les 10.00 fins a les 12.00 hores, i amb un recorregut de 6.200 metres, la Volta a Peu de València arriba als carrers del centre per a demostrar, una vegada més, que la nostra ciutat és perfecta per al running.

No obstant això, la Volta a Peu també generarà talls de trànsit. Així, tant per al muntatge de l’eixida, com el de la meta, es produiran talls al trànsit rodat en el Passeig de l’Albereda, concretament entre el Pont del Real i el Pont d’Aragó, des del dissabte 18 de maig a les 16.00 hores fins al diumenge a les 15.00 hores. Així i tot, es deixaran lliure les vies transversals per a no generar massa afeccions al trànsit.

Durant el transcurs de la carrera, també es produiran talls de trànsit. La Volta a Peu arrancarà en l’Albereda i continuarà per la Plaça Saragossa, pont d’Aragó, Gran Via Marqués del Túria, carrer Russafa, Xàtiva, Guillem de Castro fins al Passeig de la Petxina, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, pont del Real, Pla del Real i, finalment, l’Albereda.

D’aquesta manera, es tancarà al trànsit rodat tots els ponts i les vies per on passarà la Volta a Peu des del mateix diumenge a les 8.30 hores fins que es vaja buidant la zona en funció dels assistents. La Volta a Peu, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb la S.D. Correcamins, inunda d’esport la ciutat aquest cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − nou =

museo prehistoria