caixa popular

Talls de trànsit per als esdeveniments del cap de setmana

Talls de trànsit per als esdeveniments del cap de setmana
02/03/2018 -

El Centre de Gestió de Trànsit ha preparat un dispositiu especial per al cap de setmana davant la coincidència de diferents convocatòries ciutadanes, el desenvolupament de les quals tindrà incidències sobre el trànsit de persones i vehicles. València celebra aquest cap de setmana la Cavalcada del Ninot, la carrera 10K Femenina, una mascletà de colors, i el Concurs del “Cant de l’Estoreta”.

La Cavalcada del Ninot recorrerà els carrers del centre de València demà dissabte, 3 de març, des de les 18 fins a les 23 hores. Immediatament després, a mitjanit, tindrà lloc la Mascletà de Colors en la plaça de l’Ajuntament, amb una durada de 20 minuts. L’itinerari de les carrosses que desfilaran en la Cavalcada, integrat per les comissions falleres, discorrerà pel carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent Màrtir, i plaça de l’Ajuntament fins a Marqués de Sotelo. Per a això, des del Centre de Gestió de Trànsit es restringirà l’accés de vehicles des de la plaça de Tetuan a partir de les 23 hores, i s’habilitarà un carril per a desviar les carrosses en el carrer Xàtiva cap a la plaça de Sant Agustí. La Policia Local de València col·laborarà amb el Centre de Gestió de Trànsit en la regulació de la circulació rodada.

També la Carrera 10k Femenina arriba a la ciutat amb la seua quarta edició, estrenant un nou recorregut i aquest acte juntament amb uns altres d’índole fallera causaran afeccions sobre el trànsit.

Per la seua banda, diumenge se celebra la V Carrera 10K Femenina, entre les 9 i les 11 hores. Es tracta d’una convocatòria organitzada amb l’objectiu de promoure l’esport femení i commemorar el Dia de la Dona. Per a garantir el seu correcte desenvolupament, s’eliminarà la zona d’estacionament de la zona central del Passeig de l’Albereda, en tots dos sentits entre el Pont de l’Exposició i el Pont de les Flors, des de dissabte a les 23.30 hores fins diumenge a les 13 hores.

La col·locació de cons per a delimitar l’itinerari, així com el control i la regulació del trànsit començarà a les 8.30 hores del matí aproximadament, excepte el tram de l’Albereda entre el Pont de l’Exposició i Plaça Saragossa que es tancarà a la circulació a partir de les 6 hores. L’obertura a la circulació es durà a terme progressivament.

Finalment, també aquest diumenge tindrà lloc el Concurs del “Cant de l’Estoreta”, acte que forma part del programa oficial de Falles 2018, i que començarà a les 10 hores. Les comissions participants amb les seues carrosses es concentraran en el vial interior del carrer Blanqueria, entre el carrer Pare d’Òrfens i les Torres dels Serrans. Per aquest motiu, es desviarà el trànsit en aquest tram abans de les 8 hores i fins a les 15 hores.

L’itinerari recorrerà els carrers de les Roques, Roters, plaça del Carme (on se celebra l’acte principal), carrer Museu, Salvador Giner i Blanqueria, fins a la confluència amb Pare d’Òrfens i plaça del Carme (on acabarà l’acte cap a les 14.30 hores).


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris