caixa popular

Talls de trànsit per les celebracions del cap de setmana

Talls de trànsit per les celebracions del cap de setmana
15/02/2018 -

Amb motiu de la celebració de l’Any Xinés aquest dissabte, dia 17, i la Carrera 15k “València Oberta a la Mar” de diumenge 18, hi haurà talls al trànsit. Els actes de l’Any Nou Xinés que se celebren a la plaça de l’Ajuntament estan localitzats al centre de la plaça, amb la qual cosa no implicarien afeccions sobre el trànsit, sols en el moment del castell de focs artificials. Les incidències en el trànsit vindrien amb el moment de la cavalcada. Pel que fa a la carrera 15k, el trànsit anirà obrint-se al pas de la cursa.

Dissabte 17 de febrer tindran lloc els actes de commemoració per la celebració de l’Any Nou Xinés. L’acte principal serà la cavalcada pels carrers de Pelai, Xàtiva, Marqués de Sotelo i plaça de l’Ajuntament entre les 18.30 i les 20.00 hores. També haurà la Desfilada Dragó i Lleons a la plaça de l’Ajuntament i altres actes al voltant de la cultura xinesa. A més, a les 20.00 hores es farà l’acte de clausura amb castell de focs artificials.

De 09.30 a 23.00 hores estarà prohibit estacionar al carrer de Pelai i totes les vies transversals compreses entre el carrer de Bailén i del Convent de Jerusalem; així com al carrer de Xàtiva entre Pelai i Marqués de Sotelo. De 00.30 a 23.00 hores estarà prohibit estacionar en tota la plaça de l’Ajuntament i al carrer de Marqués de Sotelo entre Xàtiva i plaça de l’Ajuntament. Durant la cavalcada, el trànsit de Bailén es desviarà per l’interior de l’estació del Nord, en sentit contrari cap al carrer d’Alacant.

Diumenge 18 de febrer de 9.00 a 11.00 hores tindrà lloc la Carrera 15K “València Oberta a la Mar”. Començarà a l’avinguda del Port 256 i finalitzarà al carrer Isabel de Villena i Pavia on està la meta. De 06.00 a 12:00 h es tallarà al trànsit la zona d’eixida. De 08.00 a 09.00 hores començaran a concentrar-se els participants i de 09.00 a 11.00 hores aproximadament té lloc la carrera per l’itinerari indicat. De 11.00 a 11.30 hores té lloc el lliurament de premis al Passeig Marítim. No obstant això, els talls al trànsit aniran obrint-se conforme al pas de la carrera.

Estarà prohibit estacionar, de 23.30 hores de dissabte 17 fins a les 11.00 hores de diumenge 18, a l’avinguda del Port entre J.J. Dómine i Serradora, i a l’avinguda de la Serradora entre avinguda del Port i Josep Aguirre.

Valencia


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats