25n
25N
25N

Talls de trànsit per la carrera Sanitas Marca Running Sèries de València

Talls de trànsit per la carrera Sanitas Marca Running Sèries de València
10/10/2019 -

Els carrers de València acolliran el pròxim diumenge la setena edició de “Sanitas Marca Running Sèries de València”, carrera popular que, amb un circuit homologat i amb marca oficial, serveix d’avantsala per a corredors de la Marató i de la Mitja Marató de València. La prova, que es desenvoluparà des de les 09.00 fins a les 10.30 hores, constarà d’un circuit urbà de 10 km. L’activitat lúdica d’aquesta prova es completarà amb la “III Carrera Infantil Sanitas Marca Running Series València” que es farà d’11.00 a 12.00 hores. Pel que fa a l’afecció al trànsit rodat, es tancarà a la zona d’eixida i meta a partir de les 06.00 h del matí, i la regulació de la mobilitat per albergar la carrera d’adults es farà a partir de les 08.45 h, segons ha indicat la Policia Local de València.

Concretament, la carrera d’adults, que forma part d’un circuit nacional de cinc proves, eixirà de l’avinguda dels Tarongers, a l’altura de l’Hospital València al Mar –entre els carrers del Riu Tajo i de Beat Juan Grande- direcció avinguda de Catalunya, després farà un gir de 180 graus abans de Ramón Llull per a continuar per l’altre sentit de l’avinguda dels Tarongers, per Lluís Peixó fins a l’estació del Cabanyal, i seguirà per Blasco Ibáñez i farà un gir de 180 graus a la rotonda de l’encreuament amb Ramón Llull per a continuar per Blasco Ibáñez sentit cap a la mar.

Seguidament, entrarà en Serradora, farà un gir de 180 graus a l’altura del carrer dels Sants Just i Pastor per agafar el sentit contrari de Serradora. Per últim, els corredors i corredores entraran per Martí Grajales, i continuaran pel carrer de la Mediterrània, Pavia, Isabel de Villena i Tarongers per acabar a la meta.

La carrera infantil, que es desenvoluparà d’11.00 a 12.00 h, es farà en l’avinguda dels Tarongers, en la zona on s’ha preparat l’eixida i meta de la carrera d’adults.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − cinc =