caixa popular

Talls de trànsit per la carrera popular Galápagos

Talls de trànsit per la carrera popular Galápagos
26/01/2018 -

Aquest diumenge arranca la temporada 2018 de carreres populars de València amb la XX Carrera Galápagos. La prova esportiva, que se celebra de 9 a 10.30 hores, passarà pels carrers de Tres Creus, avinguda del Cid, avinguda de l’Arxiduc Carles i Tres Forques.

El Centre de Gestió de Trànsit informa que estarà prohibit estacionar a l’avinguda de Tres Creus, en el tram comprés entre Tres Forques i Argenters –sentit Camí Nou de Picanya- i en el tram entre Arxiduc Carles i Tres Forques –sentit avinguda del Cid-. Tampoc es podrà estacionar al carrer dels Hostalers en el tram entre Tres Creus i el carrer dels Fogainers. Les prohibicions d’estacionament seran des de dissabte a les 23 h fins diumenge a les 12 h.

D’altra banda, el tall al trànsit a l’avinguda de Tres Creus en ambdós sentits, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, es farà des de les 6 h fins a les 11.30 h de diumenge, aproximadament. Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana consultar els talls a la circulació i estar atents a qualsevol incidència i informació.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats