25n
25N
25N

Talls de trànsit per la celebració de la Batalla de Flors de la Gran Fira

Talls de trànsit per la celebració de la Batalla de Flors de la Gran Fira
22/07/2019 -

El Centre de Gestió del Trànsit del Servici de Mobilitat Sostenible, pertanyent a l’Ajuntament de València, ha informat hui sobre els diferents talls al trànsit rodat pels esdeveniments programats dins de l’última setmana de la Gran Fira de València, que conclou aquest diumenge 28 de juliol amb la celebració de la tradicional Batalla de Flors al passeig de l’Albereda.

Per la celebració de la tradicional Batalla de Flors al passeig de l’Albereda, durant el diumenge 28 de juliol a les 20.00 hores, la Policia Local de València efectuarà diferents talls al trànsit rodat de forma prèvia. Així doncs, el dijous 25 es tallarà el tram d’Albereda entre el carrer Muñoz Seca i Pla del Reial sentit Vivers per muntatge; mentre que el divendres 26 està previst que es talle aquest mateix tram en sentit contrari.

Així mateix, el dissabte 27 es tallarà íntegrament el passeig de l’Albereda entre Pla del Reial i la plaça Saragossa mantenint-se així durant tot el cap de setmana i sense tancar els ponts transversals. Durant el diumenge 28, a partir de les 16.00 hores es tancarà al trànsit rodat la plaça Amèrica amb el Pont de les Flors sentit Jacinto Benavente, i el Pont de l’Exposició, ampliant-se el tall si fos necessari, a partir de les 18.00 hores, al tram de Ciutadella des del Pont del Reial. Es recomana consultar els desviaments al trànsit de les línies de l’EMT que es vegen afectades i els avisos del Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València.

D’altra banda, el divendres 26 de juliol, se celebra el «Correfoc de la Gran Fira de Juliol» de 23.00 a 00.30 hores pel carrer Barques, plaça de l’Ajuntament, Marqués de Sotelo i Xàtiva –on es dispararà un castell de focs artificials-, per la qual cosa també es recomana atenció als talls en aquests punts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 9 =