caixa popular

Cortes de Pallás soŀlicita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el castell de la Pileta

Cortes de Pallás soŀlicita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el castell de la Pileta
16/08/2016 -

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, es va reunir la setmana passada amb l’alcalde de Cortes de Pallás, Fernando Navarro, i la regidora d’Urbanisme del municipi, Rosa Robledo, que han informat de la necessitat de rehabilitar amb «la màxima urgència» el castell de la Pileta, un dels quatre que alberga el municipi.

Els representants locals han explicat al president que la torre de l’homenatge del castell, la principal en les fortaleses d’aquest tipus, presenta un estat de deterioració avançada que podria desencadenar desperfectes majors.

El castell de Chirel és el millor conservat en tindre una estructura sòlida. Els altres tres (Otonel, Pileta i Ruaya) són d’origen musulmà i només mantenen algunes restes.

Jorge Rodríguez ha traslladat a l’alcalde de Cortes de Pallás que la Diputació té uns quants plans de béns immobles, mitjançant els quals el municipi pot rebre ajudes de fins a 50.000 euros per a projectes d’aquesta naturalesa.

Fernando Navarro ha destacat durant la reunió els problemes de proveïment que pateixen les pedanies de Cortes de Pallás, que empitjoren durant l’estiu a causa de l’augment de població i l’escassetat de pluja. «Aquest és un problema que afecta moltes zones de l’interior; per això en la Diputació, a través d’Egevasa, estudiarem les solucions possibles» —ha dit Jorge Rodríguez.

Les pedanies més afectades per l’escassetat d’aigua en aquest municipi de la Vall d’Aiora són Venta de Gaeta, Casas de Herrero, Viñuelas, La Cabezuela i Castilblanques.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris