25n
Orgull
Orgull

Iberdrola tallarà la llum aquesta setmana en diverses zones de València

La companyia elèctrica interromprà temporalment el suministre en diferents horaris i zones de València i d’altres municipis

archivo

Iberdrola tallarà la llum aquesta setmana en diverses zones de València
25/03/2019 -

Hi haurà talls de llum a València per part d’Iberdrola. Així ho ha anunciat la companyia elèctrica, ja que, segons ha informat, és necessari que els seus professionals facen diverses tasques destinades a “millorar la qualitat del servei” als clients que la tinguen contractada. Diversos municipis i la ciutat de València es veuran afectats per aquesta interrupció temporal durant diverses hores, en funció de la zona.

Tal com ha informat Iberdrola Distribució Elèctrica, ahir dilluns van començar els talls de subministrament i es desenvoluparan fins al divendres 29 de març de 2019. Així, els municipis afectats seran Alfara d’Algímia, la Pobla del Duc, Museros, Sagunt i Torrent, hui; Gandia i Torrent, demà; Picassent i València, el dijous 28; i Museros i Paterna, aquest divendres 29. A ells se sumen les aturades del dilluns, a La Canyada (Paterna), Rafelbunyol, Sueca i altres zones de Torrent.

En concret, els talls de llum de la capital del Túria tindran lloc dijous que ve 28 de març en dos horaris i llocs diferents. Segons Iberdrola, la interrupció es produirà de 00.00 (matinada del dimecres al dijous) a 08.00 hores al carrer dels Centelles, Cuba, l’avinguda Peris i Valero i els seus adjacents.

D’altra banda, la segona parada serà la de la xarxa elèctrica situada al carrer de Cavite, Antonio Ponz, l’avinguda Malva-rosa i els seus adjacents. Aquests últims es realitzaran de 08.30 a 11.30 hores, concretament.

Així, durant aquestes franges horàries l’empresa pararà l’arribada del fluid elèctric dels habitatges situats en aquestes zones per a fer tasques amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei. Una vegada acabades aquestes interrupcions, la companyia elèctrica espanyola, de nou, tornarà a oferir el servei de subministrament elèctric a tots els veïns i veïnes tant en el cas de València com de les diverses localitats esmentades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =