caixa popular

Talls de circulació a Blanqueria i Passeig de la Petxina

Talls de circulació a Blanqueria i Passeig de la Petxina
03/07/2017 -

Les obres dutes a terme pel Cicle Integral de l’Aigua per a renovar una canonada continuen aquest estiu amb noves afeccions sobre la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria. Aquestes variacions tindran lloc en els voltants del carrer de la Blanqueria i el passeig de la Petxina.

Així doncs, a l’ocupació dels dos carrils esquerres que impedeixen l’accés del trànsit pel pont de Sant Josep i el desvien pel pont de les Arts, se sumen dues noves ocupacions a partir de hui dilluns, dia 3 de juliol.

Aquestes noves afeccions són, en primer lloc, l’ocupació del carril esquerre des del pas inferior de Blanqueria fins a les Torres dels Serrans. En aquest tram també s’ocupa el carril bici i es deixen tres carrils de circulació lliures per al trànsit. L’altra ocupació és la via de servici del passeig de Petxina, entre el carrer de Torres i l’avinguda de Pérez Galdós. És important atendre que açò significa que no es pot accedir a Campanar ni a Pérez Galdós des d’aquesta via, ja que es mantindrà obert únicament el pas inferior. Els desviaments seran des del carrer de Velázquez cap al carrer del Brasil fins a l’avinguda de Pérez Galdós, o pel pont del Nou d’Octubre –i evitar així entrar per la Petxina- i seguir per Pío Baroja i Vall de la Ballestera per tal d’arribar a Campanar.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − setze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios