25n
25N
25N

Talls a la circulació per la 10K València Ibercaja

Talls a la circulació per la 10K València Ibercaja
10/01/2018 -

Amb motiu de les dues proves de la 10K València Ibercaja 2018, que se celebren aquest diumenge a la ciutat, el Centre de Gestió de Trànsit informa sobre les possibles afeccions a la circulació de vehicles i vianants, així com de les restriccions a l’estacionament al passeig de l’Albereda entre el Pont del Real i el Pont de les Flors, durant aquest cap de setmana.

Les competicions tindrà lloc aproximadament entre les 9.30 i les 11.30 hores de diumenge: en primer lloc, es realitzarà un circuit urbà de 10 quilòmetres i, posteriorment, hi haurà una milla pel passeig de l’Albereda.

En eixe sentit, es preveu que dissabte, entre les 15 i les 16 hores, es talle el trànsit de l’Albereda entre el Pont de les Flors i Pont del Real —en ambdós sentits si fóra necessari—, per al muntatge de l’eixida i la meta. Diumenge, a partir de les 8.50 hores, es procedirà al tall total del trànsit en tots els punts que dirigisquen els vehicles cap al passeig de l’Albereda i la plaça de Saragossa.

Pel que fa a les restriccions a l’estacionament, no es podrà estacionar a l’Albereda entre el Pont del Real i el Pont de les Flors des de dissabte a les 12 h fins diumenge a les 15 h. Tampoc serà possible estacionar entre el Pont de les Flors i plaça de Saragossa des de dissabte a les 23.30 h fins diumenge a les 14 h.

Des del Centre de Gestió de Trànsit es recomana a la ciutadania consultar l’itinerari de les competicions i les desviacions que afecten el trànsit per a aquest cap de setmana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − sis =

bombers
CCCC
Valencia activa