25n
25N
25N

Talls de carrers amb motiu de la Sant Silvestre

Talls de carrers amb motiu de la Sant Silvestre
29/12/2017 -

Demà, dia 30 de desembre, se celebra la carrera de Sant Silvestre entre les 20.00 i les 21.30 h aproximadament. Per aquest motiu es tancaran al trànsit els carrers pels quals discorre aquesta prova, que acomiada el calendari de carreres populars de la ciutat de València, i hi haurà també talls previs al seu inici.

L’itinerari de la Sant silvestre és el següent: carrer de Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries, Comte de Trénor, Pintor López, plaça del Temple, passeig de la Ciutadella, plaça d’Amèrica, avinguda de Navarro Reverter, plaça de la Porta de la Mar, carrer del Palau de Justícia, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i plaça de l’Ajuntament.

TALLS PREVIS A LA CARRERA

A les 17.00 hores es tancarà el carrer de Xàtiva des de Russafa fins al carrer de Bailén (s’habiliten dos carrils adjacents a la Plaça de Bous fins al carrer d’Alacant, a més del carril bus fins a les 19.00 h, quan quedarà únicament un carril fins a l’eixida de l’últim corredor).

Igualment, es tancarà la plaça de l’Ajuntament, entre els carrers de la Sang i del Periodista Azzati (desviament del trànsit pel carrer de la Sang). A les 18.30 h es tallaran els accessos a la plaça de l’Ajuntament; a les 19.00 h es tancarà el carrer de Xàtiva des de Russafa fins al carrer de Bailén (s’habilita un carril adjacent a la Plaça de Bous fins al carrer d’Alacant, a més del carril bus fins a Marqués de Sotelo).

S’efectuaran altres talls del trànsit en els passos inferiors de la marginal dreta de l’antic llit del riu Túria a l’eixida de la carrera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + quatre =

bombers
CCCC
bombers