El Corte Inglés i Hipercor celebren el Dia sense IVA i ofereixen estalviar el 21% en electrònica i electrodomèstics

Demà dissabte 9 de juny tots els centres d’El Corte Inglés i Hipercor descomptaran l’import equivalent a l’IVA en una selecció de productes d’electrònica, informàtica, electrodomèstics i videojocs.

El Corte Inglés i Hipercor celebren el Dia sense IVA i ofereixen estalviar el 21% en electrònica i electrodomèstics
08/06/2018 -

El Corte Inglés i Hipercor llancen demà una campanya d’estalvi en electrònica, informàtica, electrodomèstics i videojocs amb un descompte equivalent a l’import de l’IVA. Els descomptes començaran hui divendres 8 a partir de les 22h en la web www.elcorteingles.es i en www.hipercor.es, i duraran fins a les 24h del dissabte 9. En els centres de tota Espanya aquests descomptes estaran disponibles des de l’obertura fins al tancament demà dissabte 9 de juny. En els establiments de les Illes Canàries s’aplicarà un 18% de descompte directe sobre el preu de l’article.

Llavadores, frigorífics, telèfons mòbils de pantalla gran, televisions i amb la millor resolució, portàtils, tauletes, videojocs, xicotets electrodomèstics com a planxes i aspiradors, càmeres de fotos, o accessoris com fongues per al mòbil o productes de programaris són alguns dels articles més demandats durant aquest dia en el qual és possible estalviar l’import del 21% d’IVA.

Així mateix, es mantenen els avantatges dels Tecnoprecios com són el segur de 3 mesos gratuït i enviament a domicili, l’engegada del producte adquirit i la retirada de l’aparell antic o compra del mòbil antic i el finançament total segons les necessitats del client.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
punt cat