25n
25N
25N

El Corte Inglés obrirà tots els diumenges i festius a València i Alacant a partir del 17 de juny

El Corte Inglés obrirà tots els diumenges i festius a València i Alacant a partir del 17 de juny
11/06/2018 -

Els centres d’El Corte Inglés de València i Alacant tornaran a obrir els diumenges i festius a partir del pròxim diumenge, 17 de juny, d’acord amb el que estableix la Llei 3/2018 de la Generalitat que modifica la llei de Comerç de la Comunitat Valenciana.

Durant sis mesos i fins al 13 de gener de 2019, tots els centres d’El Corte Inglés en les ciutats d’Alacant i València obriran els diumenges i festius per a facilitar les compres dels seus clients. En coincidir amb l’inici de la campanya estival, milions de turistes es veuran beneficiats amb aquesta mesura, que contribueix positivament també a la creació d’ocupació i a la dinamització de l’economia valenciana.

Els diumenges s’han convertit en els últims anys en un dels dies preferits pels valencians i turistes per a realitzar les seues compres en els centres d’El Corte Inglés, convertint-se en el segon o tercer dia de la setmana en volum de venda.

Els centres que obriran a partir d’ara en diumenge i festius són: A Alacant, El Corte Inglés Maisonnave i El Corte Inglés Federico Soto; a València, El Corte Inglés de Pintor Sorolla, El Corte Inglés de Colón, la Tenda de Moda Jove de Colón 1, El Corte Inglés de Nuevo Centro, El Corte Inglés d’Avinguda de França i el Centre Comercial Ademús.

L’horari triat per a l’obertura d’aquests centres en festiu és d’11.00 a 21.00 hores.

L’obertura de diumenges i festius durant el pròxim semestre té com a excepcions els següents dies:

– 15 d’agost, festivitat de l’Asunción

– 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana

– 25 de desembre, Nadal

– 1 de gener, Any Nou

– 6 de gener, Reis Mags

– A Alacant, a més, el 24 de juny, festivitat de Sant Joan

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 1 =