25n
25N
25N

València tria a les candidates a Falleres Majors de 2020 i reivindiquen que "ser faller és fer història"

L’elecció va estar marcada per una confusió ja que una candidata va creure escoltar el seu nom i va eixir a l’escenari equivocadament

ARMANDO ROMERO (JUNTA CENTRAL FALLERA)

València tria a les candidates a Falleres Majors de 2020 i reivindiquen que "ser faller és fer història"
22/09/2019 -

València ha triat durant la nit del dissabte a les 13 xiquetes i 13 joves candidates a Falleres Majors de València de 2020. Milers de persones es van donar cita en aquest esdeveniment “únic” que, per a molts, marca l’inici de les Falles del 2020. La Fallera Major de València 2019, Marina Civera, va reivindicar en el seu discurs que “ser faller és fer història”.

Alhora que el pavelló de la Font de Sant Lluís –més conegut com la Fonteta– anava prenent forma, entre bastidors, un centenar de voluntaris de Junta Central Fallera (JCF) es preparaven per a una de les nits més importants del calendari faller. Un “gran esforç” que implica membres de diferents delegacions com a organització festiva, comunicació o protocol.

Al seu torn, tècnics, ballarins i coreògrafs ultimen els detalls per a donar el toc de llum i color al gran espectacle. Al costat d’ells, Ferran Cano i Núria Llopis es preparaven per a presentar i conduir l’acte d’elecció.

Al final de la primera part de l’acte van arribar les màximes representants del món faller. Les Falleres Majors de 2019 Marina Civera i Sara Larrazábal, acompanyades de les seues Corts d’Honor, es van dirigir al públic per a acomiadar-se d’enguany “tan especial i que recordaran la resta de les seues vides”.

“ESFORÇ, DEDICACIÓ I IL·LUSIÓ”

Marina, Sara i les 26 xiquetes i ‘senyoretes’ de les seues Corts d’Honor van dedicar unes paraules a la “família” de Junta Central Fallera i a les seues famílies “per tot l’esforç, dedicació i il·lusió d’enguany”. La Fallera Major de València de 2019, Marina Civera, va tancar el seu discurs defensant que “ser faller és fer història”. Tampoc van faltar paraules per a les 382 falles de València, les Juntes Locals i per a les seues companyes en aquest viatge, les festes germanes de Castelló i Alacant.

Com és tradicional, les xiquetes candidates a Fallera Major Infantil de València 2020 van desfilar, per sectors una a una, per la pista del Pavelló de la Font de Sant Lluís i posteriorment va ser el torn per a les candidates a Fallera Major de València.

Finalment, el secretari general de JCF, Joaquín García Ortells, va anunciar la decisió final del jurat després del procés d’elecció. Un moment que va estar marcat per una confusió pel fet que una candidata va creure escoltar el seu nom i va eixir a l’escenari equivocadament. No obstant això, el personal de Junta Central Fallera i el jurat van retirar a les candidates per a esmenar la confusió.

Les candidates que aspiren a convertir-se en Fallera Major Infantil de València 2020 són: Natalia Vilanova Mare de Déu de Lepant), Blanca Chaparro (Poeta Llorente), Carla García (Ramiro de Maetzu – Els Lleons), Amelia Ricart (Malva-Rosa – Antoni Ponz – Cavite), Carla Sahuquillo (Cervantes – Pare Jofré), Begoña Bonastre (Jacint Benavent – Reina Na Germana), Carla López (Santa Genoveva Torres – Arquitecte Tolsà), Martina Bellver (Lope de Vega), Sara Rivas (Poeta Alberola – Totana), Cristina Patricia Marcos De la Rosa (Falla Major – Moraira – Natzaret), Gabriela García (Músic Espí – Gravador Fabregat), María Aiora Balaguer (Pizarro – Ciril Amorós) i Claudia Guillén (Na Jordana).

Les candidates que aspiren a convertir-se en Fallera Major de València 2020 són: Consol Llobell (Falla Albacete – Marvà), Claudia Rodríguez (Falla Albereda – Avinguda de França), Yasmín Espí (Tomasos – Carles Cervera), Yessica Iranzo (Benimodo – Enginyer Dicenta), Deborah Pasqual (Barraca – Església del Rosari), Helena Espert (Plaça del Mercat Central), Andrea Cea (Carters – Litògraf Pasqual Abad), Marta Tejedo (Arquitecte Alfaro – Francesc Cubells), Paula Navarro (Arquebisbe Olaechea – Sant Marcel·lí), Anna Adela Duggan Capuz (Almirall Cadarso – Comte d’Altea), Andrea Grau (Palleter – Erudit Orellana), Marina Fagoaga (Plaça Doctor Collado), Raquel Nebot (Jacint Benavent – Reina Na Germana).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =