caixa popular

La Cort d'Honor 2018 es coneixerà aquesta nit

Les portes de la Fonteta s’obriran a les 18.00 hores

La Cort d'Honor 2018 es coneixerà aquesta nit
23/09/2017 -

Ha arribat el gran dia. Després de mesos d’esforç, dedicació i il·lusió per ser les candidates perfectes, hui, 23 de setembre, la Font de Sant Lluís, popularment coneguda com la Fonteta, acull un esdeveniment molt especial. I és que, per fi, es coneixerà a les 13 seleccionades que formaran part de la Cort d’Honor de la futura Fallera Major de València 2018, una altra de les cites importants que se celebrarà el pròxim 10 d’octubre.

73 candidates desfilaran per l’escenari amb el somni de ser una de les seleccionades i, així, començar un any de somni. I perquè aquesta nit siga màgica, des de Cultura Festiva s’ha organitzat un sorprenent espectacle que portarà el nom de ‘Seda’, com a homenatge a aquest material utilitzat per a l’elaboració de la indumentària valenciana tradicional.

Les portes de la Fonteta s’obriran a les 18.00 hores per a acollir a totes les comissions falleres que volen acompanyar, a la seua candidata, en aquest moment tan especial. I encara que l’acte no començarà fins a les 20.00 hores, a partir de les 18.30 hores, la música de diferents dj’s farà l’espera molt més amena.

Però això no és tot, ja que la gala d’elecció de la Cort d’Honor 2018 comptarà amb tres espectacles titulats ‘La major exhibició’, ‘Tot un món’ i ‘Art de màgia’. Fins a l’últim detall s’ha cuidat en una nit màgica en la qual es coneixerà a les falleres que representaran les nostres festes en aquest nou exercici.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018