25n
25N
25N

Tallen al trànsit la CV-652 fins al 5 de desembre per obres en el pont sobre el barranc de la bastida

Tallen al trànsit la CV-652 fins al 5 de desembre per obres en el pont sobre el barranc de la bastida
05/11/2018 -

La Diputació de València ha tallat al trànsit, des d’aquest dilluns i fins al 5 de desembre, la CV-652, que uneix Moixent amb la CV-660, a causa de les obres d’ampliació del pont sobre el barranc de la Bastida. L’actuació compta amb una inversió de 117.856 euros, té per objecte augmentar l’ample de la plataforma en aquest punt per a permetre el pas dels vehicles en tots dos sentits de forma simultània.

En un comunicat, el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, ha explicat que amb aquesta actuació “es mantindrà la continuïtat dels dos carrils de circulació en tot el traçat de la CV-652, ara interromputs a l’altura de la Bastida, la qual cosa millorarà notablement la seguretat dels usuaris”.

Durant el temps que duren les obres, el termini de les quals d’execució s’estima en cinc setmanes, l’àrea de Carreteres recomana utilitzar com a itinerari alternatiu entre Moixent i la CV-660 les autovies A-35 i A-33.

També aquest dilluns han començat les obres de millora del sistema de contenció i renovació de muralletes del pont sobre el barranc Maluc, situat en la CV-600, que uneix Simat de la Valldigna amb la CV-50. Per a facilitar els treballs, durant tota aquesta setmana es procedirà al tall del sentit creixent entre els punts quilomètrics 20,750 i 21,800, i es desviarà als vehicles per la carretera Rajolar en direcció a Benifairó de la Valldigna i per la CV-602.

Ambdues obres formen part del projecte de millora de drenatge i seguretat viària en diverses carreteres de la demarcació de L’Alcúdia, que inclou més d’una vintena d’actuacions en les comarques de La Costera, La Canal de Navarrés, La Safor i La Vall d’Albaida amb una inversió global d’1,6 milions d’euros. Entre les actuacions a executar s’inclouen millores en sistemes de drenatge i de contenció, intervencions en glorietes urbanes, renovació de senyalització vertical i reparacions de ponts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =

museo etnologia
ficcions 2019-2020