caixa popular

Corrupció, corrupció i més corrupció

Sembla que els espanyols ens toca viure nous casos de corrupció. Si la setmana passada, eixia a la llum tot el cas de corrupció del cas Lezo. Amb l’expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González en la presó, la declaració de Rajoy sobre Gürtel o la recerca d’Eduardo Zaplana, Què més tindrem a veure?

Resulta francament trista i lamentable que al final els casos de corrupció estiguen tots els dies en els mitjans de comunicació. Tots hem viscut anys d’una de les pitjors crisis econòmiques i no obstant això, uns altres es lucraven a costa de les arques públiques. Ja és una realitat que la corrupció ha viscut amb nosaltres i el més lamentable és que cal prendre mesures. S’ha de reforçar i dotar a la justícia perquè compte amb més eines. S’ha de castigar legalment als corruptes i els ciutadans hem de castigar també en les urnes aquests fets.

Si nosaltres no posem també el nostre granit d’arena, estem consentint d’una forma passiva que els responsables de casos de corrupció seguisquen campant…. És el moment que també els grups polítics demostren d’una forma efectiva que estan cansats d’aquests casos. No val la dimissió, no val expulsar d’un partit, és el moment de prendre mesures, modificant el codi penal, dotant d’eines als fiscals, a la justícia en general.

Fins a quant haurem d’aguantar per a començar a prendre mesures? Quants casos de corrupció tindrem a veure més? Quants implicats amb màxima responsabilitat hauran d’eixir implicats en casos de corrupció? Flac favor estem fent a la democràcia si no tallem d’arrel tots aquests casos de corrupció i vam demostrar que la justícia té la suficient força per a evitar més casos.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris