25n
25N
25N

Correus vendrà els viatges sorpresa de Waynabox en les seues oficines de València i Alacant

Correus vendrà els viatges sorpresa de Waynabox en les seues oficines de València i Alacant
14/01/2020 -

La xarxa d’oficines de Correus vendrà les caixes regal de viatge sorpresa per Europa per a dues persones de Waynabox, convertint-se d’aquesta manera en el primer punt de venda físic d’aquest producte.

Les oficines seleccionades per a vendre els viatges a una destinació sorpresa pertanyen a ciutats des de les quals Waynabox té aeroport d’eixida com: Barcelona, Madrid, Màlaga, València, Alacant o Palma. També es pot trobar la caixa regal en oficines de municipis pròxims a aquestes ciutats.

Aquesta caixa inclou un viatge sorpresa a Europa per a dues persones per un preu de 299 euros per a les eixides des de Madrid i Barcelona, i de 399 euros per als viatges amb eixida, des de la resta d’aeroports.

L’empresa de viatges a destinacions sorpresa diversifica així els seus canals de venda (fins ara 100% online) i aposta a partir d’ara pel comerç offline de la mà de Correus.

Waynabox, es converteix d’aquesta manera en la primera empresa amb la qual compta Correus per a oferir caixes de viatges sorpresa, ampliant l’oferta de productes de les seues oficines renovades: ‘El teu Correus‘. Unes oficines amb un nou concepte de botiga física, en les quals aposten per la diversificació, per un nou model de venda i de servei al client.

Per a Correus, la iniciativa s’emmarca en la seua estratègia de diversificació dels serveis que presta en la seua xarxa de més de 2.500 oficines postals que, en l’actualitat, ja gestionen alguns tràmits per a la DGT i venen bitllets de tren de Renfe.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 11 =

caixaontinyent
paterna