25n
25N
25N

Correus llança un segell dedicat a la província de València amb referències a la cultura, patrimoni i gastronomia

Correus llança un segell dedicat a la província de València amb referències a la cultura, patrimoni i gastronomia
03/09/2019 -

Correus ha posat en circulació en un centenar d’oficines de la província de València una tirada de 400.000 segells amb els quals es difondrà la imatge de la província en tota Espanya.

Aquest segell servirà per a franquejar totes les cartes nacionals normalitzades i serà utilitzat com a únic tipus de franqueig per a tots els enviaments que s’admeten a la província de València durant aquest mes. El segell de València està inclòs en l’emissió ’12 mesos 12 segells’ i segueix la línia dels d’altres províncies espanyoles.

El seu disseny porta en el centre la lletra V, en al·lusió a les antigues matrícules de vehicles d’Espanya. Dins de la lletra apareix un muntatge amb alguns dels productes més típics de la gastronomia valenciana: la paella, les taronges i l’orxata.

La imatge del segell es completa amb una vinyeta dedicada a la pirotècnia valenciana amb forma de palmera de focs artificials, una estampa de les Torres de Serrans i la silueta de l’edifici de l’Hemisfèric, entre altres elements.

El segell està imprés en offset, és autoadhesiu i té una grandària de 35 per 24,5 mm amb un valor facial corresponent a la tarifa A.

A més, pot aconseguir-se hui en l’oficina principal de València acompanyat d’un matasegells commemoratiu del seu primer dia de circulació que estarà a la disposició dels col·leccionistes en la seu central de Correus de la plaça de l’Ajuntament.

El citat matasegells, en línia amb el disseny del segell, porta una imatge central de les Torres de Serrans acompanyada per una palmera pirotècnica i un tros de taronja. La cornamusa i la data de l’emissió d’aquesta nova tirada també figuren en aquest matasegells de primer dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

caixaontinyent
lleida 2020
Informacion coronavirus
paterna