25n
25N
25N

La Generalitat habilita un correu per a atendre les donacions de material i econòmiques

La Generalitat habilita un correu per a atendre les donacions de material i econòmiques
29/03/2020 -

La Generalitat ha habilitat un correu per a atendre i canalitzar les nombroses mostres de solidaritat de les empreses i la ciutadania de la Comunitat Valenciana que s’estan oferint a ajudar, amb donació de material o aportacions econòmiques, en la lluita contra la situació creada per la pandèmia de la malaltia COVID-19.

A causa d’aquestes peticions, i perquè puguen ser ateses per l’administració o canalitzades a les fundacions o entitats corresponents, la Generalitat posa a disposició la següent adreça de correu electrònic: donacions.coronavirus@gva.es.

La Generalitat ha fet públic aquest diumenge en un comunicat el seu agraïment a la “gran quantitat de persones, associacions i empreses interessades a ajudar en aquesta situació d’emergència sanitària, social i econòmica”.

Aquesta i altres informacions relacionades amb l’acció de la Generalitat i de cada Conselleria davant aquesta pandèmia, així com consells per a persones amb símptomes, aïllades a casa o treballadors i treballadores i empreses afectades, poden consultar-se a través de la pàgina infocoronavirus.gva.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + dos =