caixa popular

La màgia del Correfoc omple el centre de València de música i pólvora

Els Focs de la Fira s’acomiaden en la recta final de la Gran Fira 2018

La màgia del Correfoc omple el centre de València de música i pólvora

La màgia del Correfoc ha tornat a recórrer els carrers de València en la recta final de la Gran Fira. Un any més, els Focs de la Fira tanquen per la porta gran una nova edició que ja es pot considerar de rècord. Aquesta Gran Fira ha trencat motles, ha sorprés i sobretot, es consolida en el panorama festiu de València amb una programació digna d’una gran capital europea.

El Correfoc va arrancar puntual a les 23 hores amb un protagonista indiscutible. El ratpenat Valentí s’ha estrenat per primera vegada en aquest Correfoc i sent precisament el focus d’atenció de milers de turistes i veïns de València que volien immortalitzar aqueix moment i pujar-ho també a les xarxes. Després del pas de Valentí, arribaven un seguici de dimonis protagonitzats per L’Infern Faller, Els Socarrats de Campanar, Dimonis de Montolivet i Dimonis de Massalfassar.

El recorregut era el cor de València des del carrer de les Barques, la Plaça de l’Ajuntament, l’avinguda del Marqués de Sotelo fins a l’Estació del Nord i tots els racons estaven plens d’espectadors que estaven ansiosos d’aquest autèntic espectacle de pólvora. Un any més, el Correfoc s’ha convertit en tot un dels esdeveniments favorits dels Focs de la Fira.

Entre els veïns, València Extra va compartir l’entusiasme de molts dels assistents que van presenciar tot un terratrémol de música, pólvora i fins i tot humor. “Els dimonis” es van encarregar de posar la nota còmica de la nit bromejant i sorprenent xiquets i no tant xiquets mentre els intentaven gravar i pujar a les seues xarxes socials. Però sens dubte la millor forma de compartir amb tots els nostres lectors alguns dels millors moments és una selecció en vídeo del Correfoc 2018.

La Batalla de Flors, l’única batalla del món amb milions de Flors

Demà serà el torn de la Batalla de Flors de València, l’única batalla del món on les armes són milions de flors. A València Extra podreu seguir en directe aquesta genuïna batalla a través d’aquest diari digital. Us animem a tots per a seguir demà l’últim gran esdeveniment de la Gran Fira amb el qual es posarà fi a aquesta tercera edició.

En aquesta ocasió, un total d’1,5 milions de clavells, conreats en diferents zones de la comarca, formaran un mantell de flors taronja i groc, que tornarà a captivar a valencians i turistes.

Etiquetes


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris