25n
Orgull
Orgull

La Corporació Municipal de València ha manifestat el seu rebuig contra els últims casos de violència de gènere

La Corporació Municipal de València ha manifestat el seu rebuig contra els últims casos de violència de gènere
14/06/2021 -

La Corporació Municipal ha manifestat hui el seu rebuig contra els últims casos de violència de gènere registrats en l’estat espanyol. L’Ajuntament s’ha sumat a la concentració silenciosa, convocada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per a condemnar l’assassinat de les xiquetes Anna i Olivia, a Tenerife, i el de sis dones, una d’elles embarassada, i un altre xiquet, que han sigut víctimes de la violència masclista durant l’últim mes. L’alcalde Joan Ribó ha encapçalat la comitiva que s’ha reunit les 12 hores a la porta de l’Ajuntament de València “per a omplir de silenci la plaça, i sumar aquest silenci, de dolor i de repulsa, al de moltes altres places”.

En concloure aquest acte, en el qual també s’ha recordat a altres víctimes de la violència de gènere entre les quals es troben 41 xiquetes i xiquets assassinats des de 2013 i 1.096 dones mortes des de l’any 2003 a Espanya, l’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat la seua “tristesa i profunda indignació davant l’augment de la violència de gènere”. “Que és això, violència de gènere, encara que algun grup insistisca a negar aquesta asseveració”, ha incidit.

Joan Ribó ha denunciat públicament “la barbàrie masclista amb les seues pitjors conseqüències”, i ha afegit que “s’ha de combatre amb polítiques educatives, a les aules, amb els xiquets i xiquetes, i moltes altres accions transversals, que propicien la seguretat de les víctimes i que les supervivents puguen refer la seua vida”. “De cap manera es pot negar el problema; cal combatre’l amb totes les nostres forces”, ha afegit el primer edil.

En aquest sentit, l’alcalde ha recordat que “l’Ajuntament treballa, juntament amb altres institucions, en aquesta direcció”, i ha recordat que “l’objectiu municipal és que s’apliquen polítiques d’Igualtat en totes les àrees de govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =