25n
25N
25N

Corpfin Capital Retail Parks inaugura a Carcaixent el parc comercial "Taronja"

El parc, amb 4.400 m2 de SBA, allotjarà com a inquilins a Kiwoko, Worten i Burger King.

Corpfin Capital Retail Parks inaugura a Carcaixent el parc comercial "Taronja"
28/07/2017 -

El nou parc comercial “Taronja”, situat al nord de Carcaixent en el principal eix de connexió amb el municipi d’Alzira, ha celebrat aquest dijous la inauguració de les seues instal·lacions en un acte que ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, el Senyor D. Francesc Salom. El parc comercial, construït i promogut per Corpfin Capital Retail Parks, vehicle gestionat per Corpfin Capital Retail Parks (CCREP), compta amb una superfície de 4.400m2 de SBA sobre una parcel·la de 10.000 m2 que alberga els primers establiments de Kiwoko, Worten i Burger King (amb Autoking) de la població. A més, el parc ofereix més de 300 places d’aparcament en superfície.

Corpfin Capital Retail Parks va nàixer amb l’objectiu d’adquirir sòl a Espanya, gestionar, promoure i construir en ell superfícies (Retail Parks) per al posterior arrendament dels actius a operadors de primer nivell.

El vehicle, que compta amb una capacitat d’inversió pròxima als 45 milions d’euros, reflecteix l’aposta de Corpfin Capital Retail Parks per un nínxol de mercat diferent: les mitges superfícies comercials en les grans ciutats.

Per a aquest projecte, Corpfin Capital Retail Parks ha destinat una inversió de 5 milions d’euros, la qual cosa suposa un important impuls per a l’ocupació del municipi doncs generarà prop de 50 llocs de treball directes.

Aquesta es converteix així en la segona obertura i quarta operació del vehicle, després de la inauguració del parc comercial ‘Les Moruchas’ a Àvila, al juny de 2016, i la construcció de dos nous parcs comercials a Pozuelo i Alcorcón, actualment en fase de desenvolupament.

Javier Basagoiti, soci i conseller delegat de Corpfin Capital Retail Parks, va assenyalar durant l’acte que “l’obertura d’aquest parc comercial suposa una nova fita per a Corpfin Capital Retail Parks. Es tracta de la nostra primera inversió de parc de mitjanes a la Comunitat Valenciana, en un municipi amb un enorme potencial com Carcaixent i del que estem convençuts ens ajudarà a consolidar-nos com una signatura de referència nacional en el sector”.

Francesc Salom, alcalde de Carcaixent, va destacar durant la seua intervenció que l’obertura del parc comercial suposa una evidència tangible que la recuperació econòmica està arribant a la localitat “la construcció en aquesta zona havia quedat totalment paralitzada durant la crisi, per la qual cosa para nosaltres que Corpfin haja decidit apostar per Carcaixent significa que tenim potencial. Tot açò es tradueix en una gran oportunitat a curt i llarg termini per a la reactivació de l’economia i ocupació local”.

“Des de Kiwoko, estem molt contents de formar part d’aquest projecte i poder acostar-nos més a tots els amants d’animals de Carcaixent. Aquest nou espai en el Parc de Mitjanes oferirà un servei complet per a la cura dels nostres millors amics. La nova tenda, amb més de 900 metres, compta amb una clínica veterinària Sanitos, així com un saló de bellesa i centre d’adopció. Esperem que Kiwoko puga contribuir a satisfer les necessitats dels consumidors de Carcaixent i a convertir-ho en un referent per als amants dels animals de la zona”, han declarat des de la companyia.

Mario Pereira, Director General de Worten Espanya i Portugal va apuntar que “des de Worten estem encantats de formar part d’aquest projecte i de poder portar tecnologia per a tots a la localitat de Carcaixent. Aquesta obertura mostra el desenvolupament de la marca a Espanya, amb tendes cada vegada més innovadores i adaptades a les necessitats dels nostres clients. La nova tenda de Carcaixent compta amb una superfície de 850 m2 de sala de vendes, i està equipada amb el major assortit en tecnologia, mobilitat, grans i xicotets electrodomèstics, televisors i productes de cura personal pensats per a tots els nostres consumidors”.

Per part de Burger King, la companyia ha assenyalat que “ens sentim molt satisfets de formar part del projecte del Parc de Mitjanes desenvolupat per Corpfin Capital Retail Parks a Carcaixent, el qual considerem un motor comercial de la zona. El nostre nou restaurant compta amb carril de cotxe, a peu de carrer, i en la capçalera del Parc, facilitant un servei de qualitat. Consta a més d’un Play King per a xiquets, terrasses perimetrals, servei a domicili en els municipis adjacents, i una àrea d’aparcament públic/privat que suposen una gran comoditat per als nostres clients”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − dos =

mercat medieval ontinyent