caixa popular

El cor Nueva Ilusión de Nou Moles arriba als concerts dels dijous

El cor Nueva Ilusión de Nou Moles arriba als concerts dels dijous
31/01/2018 -

Aquest dijous, a les 12 hores, el cor Nueva Ilusión del Centre Municipal d’Activitats de Persones Majors (CMAPM) de Nou Moles oferirà un recital al Saló de Cristall dins de la programació dels concerts dels dijous de l’Ajuntament de València. El cor, compost per persones majors d’entre 65 i 75 anys, interpretarà cançons de la música popular valenciana i andalusa, d’artistes valencians com Nino Bravo o cançons melòdiques de Mocedades.

D’entrada lliure fins a completar l’aforament del Saló de Cristall, aquest concert s’emmarca en la iniciativa del Govern de la Nau per a fer accessible les seues institucions a tota la ciutadania. A més, així s’apropa la música i la cultura de la ciutat a tots els valencians i les valencianes que vulguen gaudir-ne.

El CMAPM Nou Moles es troba al districte de l’Olivereta i està adscrit a l’àrea de Servicis Socials del govern municipal. Entre les activitats organitzades per aquest centre es troben aquelles relacionades amb la convivència, socioculturals i recreatives, de manteniment físic, i tallers i cursos per a persones majors. Unes acciones programades per l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones Majors (OMAM).


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + vint =

viva gym canovas
exposicion caps tallats