25n
25N
25N

Mossos contenen manifestants a Barcelona que intentaven superar el cordó policial en protesta pel Consell de Ministres

E.P

Mossos contenen manifestants a Barcelona que intentaven superar el cordó policial en protesta pel Consell de Ministres
21/12/2018 -

Els Mossos d’Esquadra han fet una breu càrrega a l’avinguda del Paral·lel de Barcelona per contenir un grup de manifestants que intentava superar el cordó policial. Els manifestants han provat de retirar les tanques i han llançat algun objecte, però els agents han contingut i han fet una càrrega amb les porres per dispersar-los després que arribaren més reforços.

Els manifestants havien retirat anteriorment una tanca, que posteriorment han tornat a col·locar al costat de contenidors.

En una anotació a Twitter recollida per Europa Press, els Mossos han explicat que cap a les 9.48 hores hi ha hagut incidents protagonitzats per encaputxats amb atacs a la línia policial a l’avinguda del Paral·lel. Per aquest motiu, han reclamat als ciutadans que no s’acosten a la zona i que respecten les indicacions policials.

Els CDR assenyalen, també en una anotació a Twitter, que la càrrega mira d’espantar els manifestants i ha reclamat estar tranquils i determinats: “Som més que ells i tenim un objectiu clar”.

Els manifestants procedien de l’avinguda de les Drassanes de Barcelona en protesta contra el Consell de Ministres que se celebra aquest divendres.

Han arribat sobre les 8.50 hores a la Rambla davant l’estàtua de Colom i després s’han desplaçat a l’avinguda de les Drassanes, on han obert un pot de fum groc davant del cordó dels Mossos d’Esquadra.

La concentració està situada davant de la primera línia de tanques d’antiavalots dels Mossos i uns metres més enrere hi ha una altra línia de tanques amb furgons de la Policia Nacional, i hi ha el mateix dispositiu a l’avinguda del Paral·lel i als carrers que conflueixen al passeig de Colom.

ACTUACIONS PER REOBRIR VIES TALLADES

A més, els Mossos estan actuant per reobrir les vies que han tallat els CDR, amb presència d’agents antiavalots, avisant per megafonia per demanar als concentrats que desallotgen.

Així, han actuat per reobrir diversos punts de la Ronda de Dalt, la B-20, i la Ronda Litoral, la B-10: la primera s’ha reobert completament sobre les 8.20 hores, i la segona de manera parcial, amb un carril de circulació per sentit.

A les 8.05 hores els Mossos han fet diversos avisos per megafonia per buidar de la via un grup de CDR, per restablir la circulació a la carretera B-23 en sentit sud.

També ha actuat a la C-58 en sentit Barcelona, a l’altura de Montcada i Reixac (Barcelona), i els usuaris de la via i les patrulles dels Mossos han recollit claus de la calçada.

A les 7.14 hores els Mossos han demanat a la concessionària AP-2 l’aixecament immediat de les barreres dels peatges a Soses (Lleida) per descongestionar la circulació a la zona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 3 =

CCCC
torrent