25n
25N
25N

Els «Cors amb bata» arriben a Xàtiva a través del departament de Benestar Social

Més de 250 cors de tela han arribat a través d’aquest moviment solidari que agraeix la tasca de les persones en primera línia de la pandèmia

Els «Cors amb bata» arriben a Xàtiva a través del departament de Benestar Social
10/03/2021 -

El departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva ha rebut de forma altruista per part del moviment «Cors amb bata» un total de 253 cors amb missatges d’ànim, agraïment i afecte en aquests moments tan complicats a causa del virus de la Covid-19.

Aquest moviment, que elabora cors simbòlics de tela cosits a mà amb missatges de recolzament a totes les persones que estan en primera línia de la pandèmia des de fa ara un any, naix d’un grup de dones de l’Aljarafe i de Sevilla, amb el desig de fer arribar aquest reconeixement per tal de projectar esperança i positivitat entre tots els treballadors i treballadores de serveis essencials. Es tracta d’un moviment solidari que pel moment ha cosit ja més de 16.000 peces repartides entre centres públics, comerços i persones.

Els cors rebuts al departament de Benestar Social s’han repartit entre el personal de l’Ajuntament (Servei d’Ajuda a Domicili i Casa de les Dones) i entre les diferents entitats i centres municipals com ara la Residència Caixa Ontinyent, el Centre d’Acollida de Menors i el Centre de Dia «La Immaculada», el Centre d’Atenció Primerenca, el Centre de Dia Pérez-Bruschetti, la residència Corona de l’Estrela i la residència Novaedat.

Entre els missatges que es poden llegir a aquests cors de tela es troben alguns com ara «gràcies, sou essencials», «ànim, junts ho aconseguirem», o «gràcies per cuidar de nosaltres».

«Volem agrair aquest reconeixement a les persones que porten treballant en primera línia de la pandèmia des de fa un any, i sobretot donar-li les gràcies a Delia Sánchez, que és la persona que s’ha encarregat de confeccionar aquests cors amb bata a la nostra ciutat», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + onze =

museo prehistoria