25n
25N
25N

El concert 'Corazonadas' destinarà part de la recaptació al projecte Papallona

El concert 'Corazonadas' destinarà part de la recaptació al projecte Papallona
26/06/2019 -

El pròxim 13 de juliol València acull l’espectacle Corazonadas, dins de la programació dels Concerts de Vivers de la Gran Fira 2019, en el qual actuen artistes com Luz Casal, Morgan i Gypsy i los Gatos Rumberos. És per això que l’alcalde de València, Joan Ribó, ha presentat aquest matí el concert solidari i ha destacat que «és necessari fer treballs d’integració i, per aquest motiu, aprofitar la Fira de Juliol per a fer un concert solidari; és una de les millors maneres de dignificar tots els valencians i demostrar que som gent solidària».

L’alcalde ha considerat «imprescindible la implicació de la societat civil i també de les administracions a través de les polítiques públiques per a intentar que cap persona es quede en els màrgens de la societat. La inclusió és un terme que hem d’aplicar en la nostra vida diària, com a ciutadania, i també en la pràctica política i de gestió de l’Ajuntament de València».

En la presentació també han participat la cantant Luz Casal, una de les participants en l’esdeveniment; Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana; Àgueda Bueloha Borengue, usuària del projecte Papallona de l’Associació Àmbit; Enrique Alcañiz, president de l’esmentada entitat, i José Gómez i Sergi Almiñana, promotors musicals.

Així mateix, tots els fons que es recapten aniran destinats al projecte Papallona, desenvolupat per l’Associació Àmbit, entitat que treballa des de l’any 1993 en la reinserció i atenció integral de dones recluses i exrecluses. En aquesta ocasió, part de la recaptació aconseguida en el concert Corazonadas serà per als tallers d’artteràpia que l’entitat promou dins i fora dels recintes penitenciaris. A més, es destinaran recursos per a l’obertura del nou habitatge Oronella, per a la promoció de l’autonomia de les persones beneficiàries.

La cantant Luz Casal ha explicat que «aquestes dones, quan ixen de la presó, no poden fer una vida normal perquè aquest problema està estigmatitzat, per això compartir aquesta realitat amb la gent és necessari, ja que hi ha falta d’informació en aquest àmbit». A més, el president de l’Associació Àmbit ha destacat «la importància de la visibilització d’aquesta problemàtica; per això, un concert com aquest és una manera d’obrir i d’informar per a trencar les barreres que encara existeixen» que, com ha assenyalat Carmen Amoraga, «és una responsabilitat de tota la societat».

D’altra banda, enguany serà la tercera ocasió consecutiva en què els Concerts de Vivers, una iniciativa de l’Ajuntament de València i l’Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana (MusicaProCV), acolliran un projecte benèfic que compta amb el suport de la Generalitat Valenciana i la participació de les promotores valencianes Territorio Musical i El Caimán Producciones.

DIFUSIÓ COL·LECTIUS SOCIALS I FEMINISTES

Així mateix, igual que en la passada edició, el recinte del concert comptarà amb parades i punts d’informació de col·lectius socials i feministes de la ciutat de València que desenvolupen una activitat de conscienciació ciutadana: Psicólogas sin fronteras, Xarxa Dones amb Discapacitat, Balloona Matata, Lambda, Feministes Antiespecistes, Malala Riba-roja, Errería (House of Bent), Zorras Peligrosas, Ampgyl i 40 Jornadas Feministas PV.

ENTRADES A LA VENDA

Les localitats per a l’espectacle solidari Corazonadas dels Concerts de Vivers de la Gran Fira de València es poden adquirir en la pàgina del festival (https://concertsdevivers.com/entrades/) per un cost de 30 euros més despeses de gestió i el preu dels tiquets en taquilles serà de 35 euros. D’altra banda, les portes del recinte s’obriran a les 19.30 hores i l’horari previst per a les actuacions és el següent: Gypsy i los Gatos Rumberos (21.00), Morgan (22.00) i Luz Casal (23.30).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

Informacion coronavirus