25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Paiporta i les forces de seguretat es coordinen cara a les Festes Populars

L'Ajuntament de Paiporta i les forces de seguretat es coordinen cara a les Festes Populars
02/08/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta es va reunir amb les forces de seguretat de Paiporta (Policia Local, Guàrdia Civil i Protecció Civil) amb l’objectiu de coordinar les actuacions per a garantir la seguretat i el bon desenvolupament de les Festes Populars, que comencen el dia 10 d’agost.

A l’assemblea hi participaren el regidor de Cultura, Alberto Torralba, la regidora d’Hisenda i Administració General, Beatriz Jiménez, i la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, així com altres membres de l’equip de govern. A més, la reunió va comptar amb el tècnic de Cultura, l’equip d’ESPAI els enginyers municipals, la brigada d’obres i les tècniques de l’Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i Igualtat.

A la reunió es prengueren mesures al voltant d’alguns temes que es tracten anualment amb motiu de les Festes Populars, com recursos tècnics d’enllumenat o de muntatge de festes i neteja del poble. Com a novetat enguany s’inclouen l’establiment dels punts violeta per a previndre la violència sexista contra les dones durant les festes, gràcies a la recent inclusió de l’àrea de Benestar Social a les accions de coordinació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =