caixa popular

Cooperatives sostenibles i empreniment a les escoles del municipi

Cooperatives sostenibles i empreniment a les escoles del municipi
24/04/2018 -

L’alumnat de 6é de primària del CEIP Mare de Déu de Vallivana i el CEIP Sant Ignasi de Loiola ha presentat els seus projectes basats en la creació de cooperatives sostenibles dins d’una trobada realitzada entre ambdues escoles al saló de plenaris de l’Ajuntament.

Sabó per a llavar la roba feta amb oli, clauers fets a partir de productes reciclables, polseres de fil, bases per a carregar mòbils… aquestes i moltes altres són les nombroses propostes pensades i ideades per l’alumnat de Picassent que enguany està participant del projecte Escoles emprenedores.

Aquesta proposta d’aprenentatge cooperatiu i emprenedor pretén donar resposta a l’actual necessitat social de contribuir al desenvolupament d’entorns d’aprenentatges saludables, creatius, innovadors, inclusius i, sobretot, sostenibles. D’aquesta manera, i a través d’un programa lúdic i educatiu, l’alumnat fomenta el treball cooperatiu sobre els valors propis de la cultura emprenedora. Aquest projecte ha sigut valorat com a fonamental per part de la regidora de Formació i Ocupació, Lola Albert, ja que segons ha manifestat «És molt important que ja en les primeres etapes educatives puguen treballar-se aquest tipus d’actituds emprenedores».

El pròxim dissabte 5 de maig, a Beniparrell, tindrà lloc una trobada, on participaran les escoles emprenedores sostenibles que han format part d’aquest projecte durant el curs present. L’any que ve està previst que aquesta acció es porte a terme al CEIP Príncep d’Espanya i al Col·legi Sant Cristòfor Màrtir.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018