25n
25N
25N

La Regidoria de Cooperació i Migració fa una crida a favor de la convivència

La Regidoria de Cooperació i Migració fa una crida a favor de la convivència
20/03/2017 -

El 21 de març se celebra del Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial. La Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració de l’Ajuntament se suma al comunicat, emés per la Comissió Permanent del Consell Local d’Immigració i Interculturalitat, per combatre el racisme i la incitació a l’odi, en particular en el context de la migració. Els responsables municipals de l’àrea de migració fan, alhora, una crida a la ciutadania a construir un model de convivència fonamentat en la justícia i en el respecte als drets humans.

La presència de les persones migrants en l’àmbit local planteja la necessitat de revisar les antigues estructures organitzatives, introduint els elements de participació activa i de corresponsabilitat. Amb aquest objectiu, es va constituir a València el passat 22 de setembre de 2016 el Consell Local d’Immigració i Interculturalitat.

El Consell és un òrgan col·legiat que reconeix a les persones immigrades la seua capacitat d’organització i d’interlocució amb el govern municipal per a la formulació, el seguiment i l’avaluació de les polítiques públiques d’immigració i interculturalitat a la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + tretze =