Conxa García: "Les persones estaran en el centre de la política de Picassent"

“Han sigut les eleccions en les quals el PSOE ha eixit més reforçat”

Conxa García: "Les persones estaran en el centre de la política de Picassent"
14/06/2019 -

Les eleccions municipals de Picassent 2019 van deixar a un clar vencedor. El Partit socialista va eixir reforçat aconseguint, de nou, una majoria absoluta que permetrà a l’alcaldessa de la localitat, Conxa García, seguir amb unes polítiques participatives que han marcat aquesta legislatura.

Amb un total de 12 regidors i el 55% dels vots, el PSOE va tornar a arrasar a les urnes. D’aquesta manera, no hi ha dubte que demà, 15 de juny, Conxa García tornarà a ser investida com a Alcaldessa de Picassent. No obstant això, l’experiència li fa afrontar aquest moment amb tranquil·litat. “Visc les hores prèvies a la meua investidura tranquil·la, en part també per l’experiència. És la meua cinquena investidura com a alcaldessa, i l’experiència és un grau, però també perquè comptar amb el suport d’un 55% dels ciutadans que van anar a votar et dóna una gran satisfacció”.

Així mateix, afig que “encara que el PSOE ha perdut un regidor, la veritat és que han sigut les eleccions municipals en les quals el partit socialista més suport ha tingut quant a percentatge”. I, sens dubte, com apunta “és una tranquil·litat poder governar en majoria absoluta perquè, ara, en moltes localitats, estan treballant per a poder arribar a acords. Afortunadament, la intranquil·litat que estan vivint altres candidats no ho estem vivint a Picassent”.

Conxa García assumeix aquest nou mandat amb la mateixa il·lusió i, per descomptat, amb ganes de continuar desenvolupant polítiques que, com fins ara, estaran basades en la participació ciutadana. “En la política d’aquests pròxims 4 anys, les persones, en majúscula, seran el nostre eix en el qual ens basarem per a dur a terme la política del benestar de les persones i la qualitat de vida, que és el prioritari en un municipi. I, per descomptat, sempre comptant amb la participació dels veïns i veïnes de Picassent”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019