25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convocarà un concurs per a cobrir 136 places

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana convocarà un concurs per a cobrir 136 places
28/02/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anunciat la convocatòria del procés per a la cobertura de 136 llocs de treball, corresponents a les Ofertes Públiques d’Ocupació dels anys 2017, 2018 i 2019, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Es pretén d’aquesta forma cobrir els llocs per a fer front a les necessitats de personal derivades de l’aplicació de la Llei 7/2018 de Seguretat Ferroviària de la Comunitat Valenciana, i de la posada en marxa dels nous serveis corresponents a Metrovalencia i TRAM d’Alacant.

Les bases publicades en el DOGV són conformes al que es preveu en el II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat en matèria de criteris generals d’aplicació de les ofertes d’ocupació pública i les seues convocatòries, de data 22 de març de 2018.

A més estan de conformitat amb el que es disposa en el Pla d’Igualtat d’FGV, com a empresa compromesa amb la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes.

FGV ha reservat un mínim exigit per Llei d’un 7% per a persones amb diversitat funcional física, sensorial o psíquica i amb diversitat funcional intel·lectual. La convocatòria constarà d’un torn lliure general i un torn lliure restringit a persones amb diversitat funcional.

D’altra banda, amb la finalitat de promoure la igualtat efectiva de gènere, es tindrà en compte el que es preveu en el II Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d’aplicació en les ofertes d’ocupació pública i les seues convocatòries, que estableix com un dels criteris de desempat la resolució en favor del gènere que estiguera menys representat en l’empresa.

Les sol·licituds de les persones interessades a participar en el procés selectiu es presentaran en el termini que FGV donarà a conéixer pròximament a través de la web, en el seu apartat ‘treballa amb nosaltres’.

Places previstes

Les 136 places previstes corresponen a les Ofertes d’Ocupació Pública de 2017, 2018 i 2019. Del passat any corresponen 106 llocs que són els següents: 21 agents d’estació per a València; 27 maquinistes tramvia i 33 maquinistes metro per a València; 8 maquinistes Alacant; 8 oficials per als tallers de València; un oficial de Línia de tramvia a València; un cap o cap d’estació operador d’Atenció al Viatger per a València; 5 places de cap o cap de circulació a Alacant; un agent de la unitat de supervisió i intervenció per a Alacant; i un cap o cap d’instal·lacions elèctriques i automatismes per a València.

Respecte de l’oferta de 2018, la relació de llocs a cobrir és la següent: 4 oficials o oficiales per a Taller Machado; 3 oficials o oficiales per a Tallers de València Sud; 3 maquinistes depòsit Tallers Machado; 2 maquinistes tallers El Campello; 2 oficials o oficiales zelador de línia electrificada; 1 oficial o oficiala de subestacions i telecomandament.

La corresponent a 2017 inclou: 2 maquinistes per a Benidorm; 1 maquinista per a tallers El Campello; 7 oficials o oficiales per a tallers Machado; 2 oficials o oficiales per a tallers de València Sud; 2 factors de circulació a Altea; i 1 factor de circulació en Creueta.

24 noves Borses d’Ocupació Temporal

Aquesta convocatòria ve acompanyada de la constitució de diferents Borses d’Ocupació Temporal, de manera que amb les persones que hagen superat els processos selectius però no hagen obtingut plaça, es constituiran 12 Borses, que correspondran a les següents categories: Maquinistes Alacant i València; Caps de Circulació València i Alacant (categoria professional Factor de Circulació); Oficiales/s d’ofici Taller València; Oficials/es de Subestacions i Telecomandaments València; Oficials/es Zeladors/es de Línia Electrificada València; Agents d’Estacions València; Caps d’Estació OAV València; Agents USI d’intervenció Alacant; Oficials/es Principals de Línies Tramviàries València; i Caps d’Equip Instal·lacions Elèctriques i Automatismes València.

FGV ha publicat també en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) la convocatòria d’altres 12 Borses d’Ocupació Temporal amb les quals atendre altres necessitats conjunturals en aquells llocs no inclosos en les Ofertes d’Ocupació Pública però la cobertura de la qual és necessària per a garantir la normal prestació del Servei Públic.

Aquestes 12 bosses corresponen a: Encarregats o encarregades de Subestacions i Telecomandaments a València i Alacant; Oficiales/s d’Ofici de Taller a Alacant; Ajudants/es de Via a València i a Alacant; Muntadors/es d’Instal·lacions Elèctriques i Automatismes (MIEA) a València; Especialistes de Telecomunicacions a València; Agents d’Estacions a Alacant; Agents USI d’intervenció a València; Informadors/es-Agent d’Estacions a València; i Auxiliars d’Administració a València i Alacant (amb bossa específica per a persones amb diversitat funcional de caràcter intel·lectual).

Les bosses resultants d’aquests processos substituiran i anul·laran a les que, per a les mateixes categories o llocs de treball i demarcacions provincials, es van constituir segons anunci de 3 de maig de 2017, publicat en el DOGV de 8 de maig de 2017.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + cinc =