25n
25N
25N

Convent Carmen decideix acudir als tribunals després del seu tancament per "voluntat arbitrària"

Convent Carmen decideix acudir als tribunals després del seu tancament per "voluntat arbitrària"
09/03/2020 -

Els responsables de Convent Carmen han decidit després del tancament del local, decretat la setmana passada per l’Ajuntament de València, acudir als tribunals per a sol·licitar “empara a través de la tutela judicial efectiva” davant el que consideren una “voluntat arbitrària” i un “exercici desproporcionat de violència administrativa”, segons han informat en un comunicat.

Així, sostenen que “les vertaderes causes” del cessament d’aquest local “són en essència, inexistents” i apunten que la resolució de tancament “és nul·la de ple dret”. “L’Ajuntament de València ha violat el procediment legalment establit en ometre el tràmit d’audiència en les causes que han motivat la decisió de tancament”, han assenyalat.

En aquesta línia, els representants de Convent Carmen han indicat que “això suposa una vulneració flagrant de l’article 82 de la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i produeix una indefensió jurídica” i han justificat per això la seua decisió d’acudir als tribunals. “Aquesta omissió essencial en el procediment permet intuir la voluntat arbitrària de decretar un tancament per damunt de les possibilitats que concedeix el Dret”, han agregat, al mateix temps que han reiterat el seu “compromís” amb “el compliment de la normativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

bombers
bombers