25n
25N
25N

L'Ajuntament signa amb Grup Colonial un conveni per a la contractació de persones de Quart de Poblet

L'Ajuntament signa amb Grup Colonial un conveni per a la contractació de persones de Quart de Poblet
05/02/2019 -

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, i l’apoderat del Grup Colonial, Antonio Carlos Conejero, han signat un conveni per a la promoció, creació i sosteniment de l’ocupació, pel qual el Centre d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament col·laborarà amb aquesta empresa en els pròxims processos de selecció de personal que pretenen realitzar per a les seues pròximes obertures. En l’acte ha participat també el primer tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Juan Medina.

Grup Colonial és una empresa valenciana especialitzada en el sector de la restauració, que gestiona i dirigeix diferents marques comercials com a Colonial Bufet, Bankhaw Thai Experience, Colonial 98 i Chinatown, i que iniciarà un altre projecte de restauració en el Centre Comercial Bonaire, amb l’obertura d’un nou restaurant bufet. En ell té previst realitzar una contractació de 15 cambrers/as i 20 ajudants de cuina, i per mitjà del conveni subscrit amb l’Ajuntament, el Centre d’Ocupació i Desenvolupament participarà en la selecció d’aquests nous professionals, i col·laborarà en la formació de les persones triades en l’àrea de seguretat alimentària, mitjançant un curs de manipulador d’aliments i al·lergògens, que s’emmarca dins de la línia estratègica de “Opcions Formació”.

Els veïns i veïnes de Quart de Poblet interessats a participar en aquests processos de selecció, poden inscriure’s a les ofertes d’ús de cambrers/as i ajudants de cuina, que es troben en la web del Centre d’Ocupació i Desenvolupament ocupacio.quartdepoblet.es

L’Ajuntament porta anys fomentat aquest tipus de convenis amb empreses, que complementen i reforcen l’activitat de la borsa de treball que es gestiona des del Servei Integral d’Ocupació (SIO). Per a les signatures que inicien un procés de selecció de personal és molt positiu, ja que des del servei municipal els faciliten possibles candidats i candidates que responen al perfil professional que busquen. Per a l’Ajuntament suposa una forma d’acostar a la ciutadania a les ofertes laborals existents en el seu entorn, contribuint a la contractació de veïns i veïnes de Quart de Poblet demandants d’ocupació o que busquen millorar la seua situació laboral. Aquestes iniciatives s’emmarquen dins de les línies estratègiques de “Opcions Ocupació” de la Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 10 =

bombers
CCCC
Valencia activa