L'Ajuntament signa un conveni amb Leroy Merlin per a la contractació de persones del programa d'inserció municipal

L'Ajuntament signa un conveni amb Leroy Merlin per a la contractació de persones del programa d'inserció municipal
03/10/2018 -

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha signat hui un conveni de col·laboració, de quatre anys, amb Leroy Merlin per tal d’impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València que formen part dels programes d’inserció que gestiona el consistori.

Amb aquest conveni de col·laboració, l’empresa Leroy Merlin-Burjassot informarà l’Ajuntament de València de les ofertes de treball que necessite cobrir per al seu centre comercial.

Per la seua banda, l’Ajuntament, a través del projecte «València Inserta», a la vista de les demandes de l’empresa, es compromet a millorar les condicions d’ocupabilitat de les persones usuàries dels seus programes d’inserció, a través de l’orientació laboral i la formació. «Açò pot traduir-se en la creació de cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que l’empresa estiga interessada a cobrir».

L’Ajuntament de València, a través del servici d’Inserció, procedirà a la recerca de persones candidates per a la realització dels processos de selecció per a l’esmentada empresa, de forma que el servici municipal aportarà les candidatures per als processos de selecció.

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha assenyalat que «l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i Leroy Merlin és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits que contribuïsquen a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat».

L’Ajuntament ja va signar fa uns mesos un conveni de característiques semblants amb l’empresa Clece. En aquest cas, cal destacar que l’acord recull el compromís de l’empresa d’inserir almenys el 30% de les persones que participen en els cursos formatius organitzats pel servici d’Inserció Sociolaboral a petició de l’empresa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − quatre =

sagunt a escena 2019
turismo salou