caixa popular

Conveni de col·laboració en matèria esportiva per a optimitzar recursos

Conveni de col·laboració en matèria esportiva per a optimitzar recursos
09/06/2017 -

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Sanitat, Salut i Esports, ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de València per a col·laborar en el marc de la recerca, estudi i desenvolupament de les activitats esportives.

“Es tracta d’optimitzar recursos, d’una banda aquells dels quals disposa l’Ajuntament de València, i que són gestionats per la Fundació Esportiva Municipal, i per un altre, els recursos de la mateixa Universitat, tant en matèria de fons documentals com de recerca”, ha declarat Maite Girau, regidora d’Esports.

La col·laboració entre ambdues institucions s’emmarcarà en el treball de recerca, en l’organització i en cursos de formació, seminaris, congressos i jornades dels diferents àmbits relacionats amb l’educació física i l’esport.

Per a l’Ajuntament significa un pas més en la política de col·laboració entre administracions que, en aquest cas, facilitarà un millor coneixement dels hàbits esportius dels valencians i valencianes, la qual cosa permetrà ajustar l’oferta a les necessitats demandades per la població.

“La FDM i la Universitat, a través de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, comparteixen interessos quant al foment i desenvolupament de la formació i recerca en l’àmbit de l’esport i l’activitat física”, segons ha explicat la regidora Maite Girau.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios