25n
25N
25N

L'Ajuntament de València signa un conveni amb la cadena Five Guys amb un compromís de contractació

L'Ajuntament de València signa un conveni amb la cadena Five Guys amb un compromís de contractació
13/02/2019 -

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha signat hui un conveni de col·laboració amb l’hamburgueseria Five Guys, destinat a impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València que formen part dels programes d’inserció que gestiona el consistori. La particularitat d’este conveni rau en el compromís de contractar un 40% de les persones que participen en este projecte.

Amb este conveni de col·laboració, l’hamburguseria situada en la Plaça de l’Ajuntament de València, tindrà accés a les persones treballadores seleccionades i formades per l’Ajuntament a través de València Inserta. Seran persones que compten amb el perfil professional demandat per l’empresa i amb unes característiques determinades per cobrir les necessitats de treballadors i treballadores que tinga l’hamburgueseria.

Per la seua banda, l’Ajuntament de València, a través del projecte València Inserta, a la vista de les demandes de l’empresa, es compromet a millorar les condicions d’ocupabilitat de les persones usuàries dels seus programes d’inserció, a través de l’orientació laboral i la formació. Açò pot traduir-se en la creació de cursos específics sobre les necessitats formatives dels llocs de treball que l’empresa estiga interessada en cobrir.

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha assenyalat que «l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i Five Guys és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits que contribueisquen a fomentar la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat de la nostra ciutat».

L’Ajuntament ja va signar fa uns mesos un conveni de característiques semblants amb empreses com Leroy Merlin, Hospital Quirón o Clece.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 6 =