Contundent victòria en el debut de pretemporada (0-5)

imagen81867g

El València CF va aconseguir una contundent victòria en el primer partit de temporada, disputat davant el FC Lausanne Sport, en el qual es va imposar per 0-5 gràcies als gols de Santi Mina, Rafa Mir, Orellana, Negredo i Rodrigo.

El partit va arrancar amb les característiques pròpies d'un primer encontre de pretemporada. El conjunt suís va eixir molt ficat en el partit, gaudint del control en els primers instants. Per la seua banda, Zaza va ser el primer a avisar per als nostres, amb un tir des de fora de l'àrea que detenia Castella. La resposta va arribar dels peus de Camp, amb un tret llunyà que es va marxar fregant el pal dret de la porteria de Jaume. I a la següent va arribar el primer. imagen81868gUn centre de Centelles ho rematava Santi Mina al fons de la xarxa, marcant així el primer gol de la pretemporada valencianista. Jaume va haver de fer una gran intervenció, després d'un perillós tret des de dins de l'àrea que va rebutjar de primeres. Abans d'acabar el primer temps, Marcelino va moure la banqueta, donant entrada a Sivera i Rafa Mir per Jaume i Zaza. El mateix Rafa Mir va poder augmentar distàncies, però Monteiro va evitar la seua rematada en l'últim moment.

En el segon temps Marcelino va canviar l'onze quasi per complet, donant entrada als jugadors que no havien tingut encara minuts. I en els primers compassos va arribar el segon. Rafa Mir, des de la frontal, va ajustar un tret imparable a l'esquadra després d'una recuperació de Rodrigo. I pocs minuts després, el tercer, un altre gol esta vegada obra d'Orellana, que va enganxar de volea un centre mesurat de Nando. Després del gol, Sivera i Rafa Mir van deixar el seu lloc en el terreny de joc a Neto i Negredo. I el davanter va anotar la cambra, després d'un centre novament de Nando que cabotejava a la xarxa l'ariet. Negredo tornaria a ser protagonista minuts després, esta vegada amb una assistència a Rodrigo, que va rematar a plaure per a fer el cinqué.

Fitxa tècnica

FC Lausanne: Castella, Manière, Rochat, Monteiro, Zarate, Campo, Pasche, Marin, Maccoppi, Getaz, Bojinov. También jugaron Hrubik, Araz, Paz, Kabakcalman, Ndebele, Seydoux, Margiotta, Dominguez, Martin, Asllani, eqiri.

València CF: Jaume, Montoya, Vezo, Abdennour, Centelles, Nacho Gil, Maksimovic, Medrán, Bakkali, Mina, Zaza. También jugaron Sivera, Rafa Mir, Eugeni, Nando, Parejo, Orellana, Lato, Rodrigo, Garay, Javi Jiménez, Nacho Vidal.

Gols: Santi Mina, Rafa Mir, Orellana, Negredo i Rodrigo van ser els autors dels punts valencianistes.

Àrbitre: El col·legiat Mr Roth no va mostrar targetes durant el partit.