25n
25N
25N

Més de 40 identificats i tres actes per drogues en els controls policials

Més de 40 identificats i tres actes per drogues en els controls policials
03/12/2019 -

Els controls de seguretat conjunts de la Policia Nacional i la Local de València en el districte del Marítim s’han saldat de moment amb la identificació d’un total de 43 persones i tres actes per substàncies estupefaents a l’entorn de les ‘casetes roses’.

Aquest dispositiu busca reduir els problemes de convivència i prevenir actes incívics en els barris del Cabanyal, la Malva-rosa i Natzaret, fruit de l’acord entre la Subdelegació de Govern i la Regidoria de Protecció Ciutadana de València.

Fins al moment, els controls s’han realitzat en la zona de les ‘casetes roses’ amb la participació de la Unitat Canina de la Policia Local de València, que ha alçat tres actes per drogues.

L’operatiu de seguretat es mantindrà ininterrompudament i ha identificat de moment a un total de 43 persones en la zona, informa el cos de seguretat municipal en un comunicat.

Els resultats d’aquesta coordinació s’abordaran en reunions periòdiques entre el subdelegat del Govern, José Roberto González Cachorro i el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, al costat del comissari provincial de Policia Nacional, Ignacio de l’Olmo, e lcomissari cap de la Policia Boja, José Vicente Herrera, i els comandaments de tots dos cossos de tots els districtes.

En aquestes trobades, amb una periodicitat trimestral i mensual, s’analitzaran els problemes de cada barri i es proposaran solucions conjuntament. La meta és establir mecanismes de treball coordinat entre totes les unitats de districte per a afrontar els problemes habituals de la ciutat o aquells que sorgisquen per esdeveniments puntuals.

Per part de la Policia Local de València, el responsable de Protecció Ciutadana ha confiat en la millora d'”una coordinació que ja és molt bona amb Policia Nacional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

lleida 2020
activem alfafar