25n
25N
25N

Controlat l'incendi al Parc Natural del Túria a Vilamarxant

Consorci Provincial de Bombers

Controlat l'incendi al Parc Natural del Túria a Vilamarxant
16/02/2020 -

Els efectius de bombers han donat per controlat l’incendi en un canyar del Parc Natural del Túria, a Vilamarxant (València), declarat aquest diumenge que havia obligat a tallar el trànsit pel fum en la CV-50 i que presentava risc d’afectació a béns no forestals, segons ha informat Emergències.

El dispositiu d’extinció ha controlat el foc a les 16.30 hores i Emergències ha donat per finalitzada la situació 1 del Pla Especial enfront del Risc d’Incendis Forestals (PEIF) que s’havia activat per la possible afectació a béns no forestals.

Es tracta de la “situació d’emergència per un o diversos incendis forestals que, en la seua evolució previsible, pot afectar greument béns forestals i, en el seu cas, afectar lleument la població i béns de naturalesa no forestal”.

També s’havia procedit en concret a tancar al trànsit la CV-50, en el quilòmetre 87,5, en veure’s afectada pel fum.

L’incendi s’ha declarat a les 14.02 hores. En un primer moment, el Consorci Provincial de Bombers de València ha mobilitzat dues dotacions, al costat d’una unitat dels bombers forestals de la Generalitat, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de vigilància.

Després, s’han incorporat als treballs d’extinció un coordinador forestal, dues unitats més de bombers forestals de la Generalitat, altres dues autobombes, i dos mitjans aeris de la Generalitat (un HLC amb brigada helitransportada i un AT), que ja s’han retirat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 14 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud