25n
25N
25N

Controlat l'incendi industrial declarat en una fàbrica del polígon El Romaní de Sollana

Controlat l'incendi industrial declarat en una fàbrica del polígon El Romaní de Sollana
31/08/2020 -

L’incendi declarat aquest diumenge en una fàbrica de ferralla del polígon industrial El Romaní de Sollana (València) ha sigut ja donat per controlat, encara que els bombers continuen treballant en el lloc, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València.

El foc, declarat al voltant de les 18.45 hores d’aquest diumenge, va poder ser controlat al voltant de les 20.30 hores, però els bombers han continuat treballant tota la nit en la nau, on encara romanen aquest dilluns.

La fàbrica estava tancada en el moment de declarar-se l’incendi. Les flames han afectat l’interior de la nau, on s’acumulaven grans quantitats de metalls, plàstics i diferents materials de ferralla.

Fins al lloc es van desplaçar els Parcs de Silla, Catarroja, Torrent, Alzira, Gandia i Central del Consorci Provincial. Després de donar el foc per controlat, al voltant de les 20.30 hores del diumenge, s’ha prosseguit amb les labors d’extinció durant tota la nit, amb els relleus pertinents, i aquest matí, les dotacions del Consorci continuen treballant per a tractar d’extingir-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =