caixa popular

El Govern de Rajoy pren el control dels Mossos

El Ministeri d’Interior ha nomenat un director tècnic per a coordinar les accions i impedir el referèndum de l’1-Octubre

El Govern de Rajoy pren el control dels Mossos
23/09/2017 -

Diego Pérez dels Cobos és el triat per a coordinar totes les accions i impedir el referèndum de l’1 d’Octubre. El Ministeri d’Interior ha decidit nomenar a aquest coronel de la Guàrdia Civil que suposa a efectes llevar-li el control dels Mossos d’Esquadra a Josep Lluís Trapero. Des del propi Ministeri, asseguren que es tracta únicament de funcions de coordinació entre totes les forces de seguretat i exclusivament per a l’1 d’Octubre.

No obstant això, des del Govern, ja han contestat que no acataran aquesta decisió. El Conseller d’Interior, Joaquim Forn, ha assegurat que els Mossos no acceptaran la coordinació del Govern de Rajoy i que suposa de facto la intervenció de la policia autonòmica. Aquestes declaracions les ha realitzat després d’una reunió amb el Major dels Mossos, Josep Lluís Trapero.

La tensió davant la crisi a Catalunya va en augment. El President Rajoy ha assegurat que ja s’ha impedit el referèndum il·legal de l’1 d’Octubre però minuts més tard Puigdemont tornava a publicar a través de twitter una nova pàgina on conéixer les meses electorals. De la mateixa manera, Puigdemont ha assegurat que ells seguiran actuant com sempre i de forma pacífica.

Les xarxes socials han esclatat a conéixer la notícia i el càrrec del coronel on reclamen que el control dels Mossos no ha de passar pel Govern de Rajoy. El carrer segueix vivint constants mostres de suport a la consulta catalana en una crisi que sembla no tenir fi.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats