25n
Orgull
Orgull

La junta de govern de València aprova els contractes d'arrendament d'habitatges socials

La junta de govern de València  aprova els contractes d'arrendament d'habitatges socials
05/04/2019 -

La Junta de Govern Local ha aprovat els contractes d’arrendament d’habitatges socials, a través d’un programa d’accés a l’habitatge municipal dirigit a persones amb dificultats a causa de factors de risc i d’exclusió social. Els lloguers tenen preu mínim de 40 i un màxim de 100 euros al mes. La portaveu municipal Sandra Gómez ha explicat que «afectaran a 12 famílies de la nostra ciutat que necessiten eixa ajuda i, per tant, requereixen d’una solució habitacional que els permeta tindre un habitatge digne».

A més, en els casos de víctimes de violència de gènere, aquestes tindran preferència a l’hora d’accedir a un d’aquests habitatges. «Si hi ha algú que sempre ho té més difícil són aquelles dones víctimes de la violència de gènere», ha continuat Gómez. Per aquesta raó, l’Ajuntament ha subscrit un protocol amb la Generalitat Valenciana per a «cedir habitatges de titularitat municipal a aquelles dones que isquen d’eixe infern i puguen tindre una transició cap a una vida autònoma».

Així mateix, Sandra Gómez ha comunicat l’aprovació de l’enjardinament de la plaça Doctor Lorenzo de la Flor, en el barri del Cabanyal-Canyamelar, per un import de 240.808 euros. «Es tracta d’un punt de la “zona zero”, on la degradació és gran, i un exemple de l’aposta de l’Ajuntament per la seua renovació; un dels emplaçaments on el Consistori està dirigint la seua atenció i inversions».

D’altra banda, la regidora ha assenyalat que l’Ajuntament ha donat el vistiplau a l’avaluació ambiental relacionada amb l’edificació de nous edificis en substitució a uns altres de la Universitat Politècnica de València, «una bona notícia per a València, i més en tractar-se d’una de les millors universitats en l’àmbit nacional i internacional».

Per a concloure, tal com va avançar despús-ahir l’alcalde, Joan Ribó, la Junta de Govern Local ha acordat personar-se en el cas Assut, que investiga el presumpte cobrament de comissions il·legals a contractes municipals per part de familiars directes de l’entorn de l’anterior alcaldessa, Rita Barberá. «València vol passar pàgina del passat vinculat a la corrupció de l’anterior govern municipal, els diners públics mal utilitzats en eixes contractes ha de tornar», ha defensat la portaveu municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =