25n
25N
25N

L’Ajuntament d’Alzira contracta onze persones desocupades de llarga duració

L’Ajuntament d’Alzira contracta onze persones desocupades de llarga duració
21/02/2017 -

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i d’IDEA, ha contractat onze persones desocupades de llarga duració, durant 4 mesos, amb una inversió de 74.647 euros, dins del nou pla d’ocupació: “Dinamitza’t”. Recordem que l’Ajuntament s’ha acollit al Pla d’Ocupació de la Diputació de València per poder portar-lo a terme.

Amb aquest pla l’Ajuntament destina 11 treballadores i treballadors a diversos serveis d’utilitat col·lectiva, com el manteniment del patrimoni municipal i espais públics. Si bé la Diputació estableix un mínim de tres mesos, l’Ajuntament els ha ampliat a 4 per poder cobrir les necessitats socials de les persones del Pla Famílies.

Segons ha explicat el regidor de l’àrea, Ivan Martínez: “Estem fent tots els esforços possibles per a poder optar a les diverses subvencions de totes les administracions per poder realitzar plans d’ocupació. En aquest cas, el pla d’ocupació ‘Dinamitza’t’ pretén completar els contractes fins a 6 mesos de les últimes persones que entraren de la borsa del Pla Famílies, en aquest cas orientat als majors de 45 anys. Cal recordar que en l’últim any s’ha contractat a 70 persones que tenien tots els membres de la seua família a l’atur, i aquest pla pretén completar una contractació que permeta accedir a ajudes d’atur a aquests treballadors i donar-los oportunitats de formació i inserció laboral.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + dinou =

museo prehistoria